Kawasaki Ninja 250Sl Far Kapanmıyor.

Selamlar
Bugün sıfır motorumuzu teslim aldık. Motor Çalıştığında ön far açılıyor hemen ve bunu kapatamıyoruz. Forumda 250SL Olanlar Var Bi Yardım Edebilirlermi acaba

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Japon motorlarda standart diye biliyorum farların açık olması.. guvenlık acısından.. 2005li yıllardan sonra bu böyle devam edıyor..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tabi ki kapanmayacak, motosiklet fari gece gunduz açik olur.

Öncelikle motorunuz hayırlı olsun hocam, bizim ninja 250sl ile birlikte güncel bir çok motorda far kapama olayı yoktur. Bunu güvenlik nedeni ile üreticiler yapıyor.

Ayrıca şuan ninja 250sl konumuz bulunmakta. Sorularınızı ayrı bir başlık yerine oraya sorarsanız daha faydalı olacaktır.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/138861-kawasaki-ninja-250-sl-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Avrupada mecburi. Gündüz farı. Bu seneden itibaren Arabalarda ticalerde herşeyde mecburi oldu.

Selamlar
Bugün sıfır motorumuzu teslim aldık. Motor Çalıştığında ön far açılıyor hemen ve bunu kapatamıyoruz. Forumda 250SL Olanlar Var Bi Yardım Edebilirlermi acaba

Edit: Kusura Bakmayın Çinli Motordan Japona Geçince Böyle Oluyor :pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

Öncelikle motorunuz hayırlı olsun hocam, bizim ninja 250sl ile birlikte güncel bir çok motorda far kapama olayı yoktur. Bunu güvenlik nedeni ile üreticiler yapıyor.

Ayrıca şuan ninja 250sl konumuz bulunmakta. Sorularınızı ayrı bir başlık yerine oraya sorarsanız daha faydalı olacaktır.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/138861-kawasaki-ninja-250-sl-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Saolun Bir dahaki Sorun Olduğunda Buraya Gelicem. :)

Gündüzleri uzun farlarla gezmeniz görünürlüğünüzü artırıp,kaza riskini azaltacağından tavsiye olunur.

Önce güldüm sonra bilmemenize üzüldüm. En son da size cahil demişim gibi hissedip utandım. Bir kaç saniyede 3 duyguyu birden hissedince garip oldum. :sunny:

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
O çinliler olmasa çoğumuzun motora başlayacağı yok. Rezilde olmadınız öğrenmiş oldunuz :wiinkk:

8-10 yıldır standart olarak motosikletleri bu şekilde üretiyolar.
Bu arada gündüz uzun far, gece kısa far ile sürüş yapmanız tavsiye olunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar