kawasaki ninja 250r yada hyosun 250

Hyo kanunı olmadımı dedınmı ortalık cok karısır gırme derım o konuya cok ugrasırsın :)
Walla su sıralar 0 hyoları 8250 rahat alıyorsun gecen hafta cuma bır galerıde arkadasa baktık bıze anahtar teslım bu fıyatı verdıler ıkıncı elıde temız bır Hyo makınayı 6000 cıvarı alıyorsun....

Hyo kanunı olmadımı dedınmı ortalık cok karısır gırme derım o konuya cok ugrasırsın :)
Walla su sıralar 0 hyoları 8250 rahat alıyorsun gecen hafta cuma bır galerıde arkadasa baktık bıze anahtar teslım bu fıyatı verdıler ıkıncı elıde temız bır Hyo makınayı 6000 cıvarı alıyorsun....

bende 2. elde temiz ninjamı 7000e veriim de rekabet falan olsun :queen:

hyo 0km getiriyomuki haala turkieye... ah bu kanuni ne işler cevirio anlamak mumkun deil... kawasakinin birden bire mondial olması gibi bi korkum yok en azından... :queen:

0 bayılerde olanlar ıle bu kanunı olayında gumrukten gec cekılen mallar sayesınde var 2009 durumu ıse belırsız...

Hyo almak kotu deıl sadece 2009 ne olacagı fırma olarak mechul gercı benı baglamaz ben motorumdan memnunum umarım herkes gonlundekı motosıklete kavusur...

evet gidip bakıcam perşembe kuşadasına servise gösterecem insallah bi oyun olmaz oyun sezdiğim an vazgeçerim zaten
2008 model 3000 km de 6,500 e anlastık

Dogru yakından gormek sart bende baybarsın motoru alana kadar onlarcasına baktım fotolarda gayet temız gusel gozukuyor makınalar yanına gıdıyorsun ezılıp yorulmus oldugunu goruyorsun.İyice baktırmak lazım bır servıse almadan once...

kusadasında tek 1 servis var insallah danışıklı dövüş değillerdir. servise baktırdıgınızda para alıyorlarmı ? alıosa ne alıo :p

İstanbulda olsan hallettırırdık ama artık sansını denıyeceksın servıs bır tane ise,para konusuna gelınce fazla bırsey vermezsın en fazla verecegın 20 ytl bısey olur belkı o kadar bıle tutmaz sonucta motor blogunu acmayacak sadece kazası yatması varmı yada bır yerınde eksık gedık degısen parca varmı yokmu solıyecek sana...

adam vazgeçti satmaktan 7,000 ytl istiyor illa motor alacakmıs 7,000 ne satarsam alırım dıyor o motoru hayret ya ınsanlar acayip

kawasakinin lastikleri incecik cbr125 gibi one öyle ayrıca motorlar yan yana konulduğunda hyo daha kalıplıdır ninja biraz daha cılız kalır ayrıca 250 cc lik makina arkadaşlar 250 cc nin 180 km yapması gayet doğal 500 mü yapıcaktı anlamadım ayrıca hangi makinayı redline sokarsan o krankı kırar krank kırma olayıda şöyledir 180 km girer girmez krank kırmaz 180 km yi saatlerce kullanırsanız krank kırar bu hyosunga özel bir huy değildir diğer motorlar içinde bu geçerlidir eğer hız istiyorsanız 160-170 bana yetmez diyorsanız bu iki motoruda almayın gidip 600lük motor alın kurtulun ben normal kullanımda 120 ile filan gidiyorum çok nadirdir 160 km çıktığım gerekte yok zaten bana fazlasıyla yetiyor şimdilik motor
perfect sin kardesim...kac kisi 180 uzeri kullaniyo?babalar petrol zenginimi?
yada petrol sirketlerine verecek parami cok?ben 800 km yol gittim 80 ytl benim motosikletle antalyaya ...buyur buradan yak 600cc lik bi makina ile nereye ne kadara gidilir bunu konusalim :)

Bütçeye bakar bence bu sorunun cevabı.

Para varsa, bütçe iyiyse Ninja. Kawasaki sonuçta, marka değeri yüksek.

Bütçen kısıtlıysa Hyosung, uygun fiyata SS tipi motosiklet.

Bütçeye bakar bence bu sorunun cevabı.

Para varsa, bütçe iyiyse Ninja. Kawasaki sonuçta, marka değeri yüksek.

Bütçen kısıtlıysa Hyosung, uygun fiyata SS tipi motosiklet.

kawasakininde 2. elde fiyatları çok yüksek olmayacaktır hyodan 1 fazla oynar en fazla çünkü aynı kategoride motorlar ve 2. el alacak olan zaten maddi durumu süper olmadığı için yada motoru kısa sürede deneyim edinip değiştirmek istediği için alıyordur bu durumda rekabet olucak ucuz olan kazanıcaktır.görünüş olarak eksileri war ince(lastikleride hyoya göre biraz daha ince..) olmasıyla mesela yada tek disk fren gibi ama ön frenin 2 tane olması her zaman iyidir sonuçta sana en gerekli olan fren biri olaki bi sorun olur patlarsa diğeriyle hayatını kurtarabilme şansın olur... ayrıca hangi makinayı redline'a sokarsan sok krank problemini vericektir hyo sadece redline'da kawa kadar dayanıklı olmayabilir olay sadece bu hem başlangıç motoru değilmi 600lük bi ss kullanmıyorsunuz 200'e çıkması 180 yapması bile çok önemli değil bence hyoda 150 160'la motoru bozmadan sağlam bir şekilde gitmek daha iyi hem ucuz hem görüntü war... sonuç olarak geçiş motoru yüksek hızlarına bakmayın boşuna sadece alışmaya daha sonrada 600lük motora geçeceğiniz zaman size deneyim kazandırmış olmasına bakın motorun gerisi hikaye bence...

kısa ve öz olarak bunları diyorum kim ne düşünürse düşünsün ama buna profesyonel düşünenlerinde hak vereceğine inanıyorum kanımca

direk 600lük motorla başlayan bir çok kişi war ve görüyoruzki çoğu genç ve gençlik egolarımıza yenik düşüyoruz her şekilde motor şakaya gelmiyor çoğu kişide patlamıştır zaten bi şekilde ufak tefekte mazuratı olmuştur çok yakın bi akradaşım 600f le başladı ama gt 250 r'ı denerken patladı s te demekki 600le patlamaması tecrübesi olduğunu yada çok iyi kullandığını göstermiyor 600lükle delilip yapıp 1000lük makinaları geçse bile... kıssadan hisse olsun buda ...

Son düzenleme:
ya 7000 ytl cok be hacı ne akdar temız olursa olsun bence bu motorların ederi 6000 cunku bugun ben burada satan bı şirketi aradım kapmanya varmış 8.250 ye verıolar..yanı 7 bın ytl paran varsa zorla bişiler yap sıfırını al derım yada zaten bence 6000 e cok temız bı makına bulunur.

ya 7000 ytl cok be hacı ne akdar temız olursa olsun bence bu motorların ederi 6000 cunku bugun ben burada satan bı şirketi aradım kapmanya varmış 8.250 ye verıolar..yanı 7 bın ytl paran varsa zorla bişiler yap sıfırını al derım yada zaten bence 6000 e cok temız bı makına bulunur.

sahibinden baktığın 7bin fiyatlarına bakma zor satarlar o fiyatlara pazarlıkla rahat 6ya düşer o fiyatlar.. sıkı pazarlık yapmasını bilene tabikide..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewweT Topic HortLataLım :} Ninjacılar Nerde bi qöreLim önce ninjayı; Bana 8 bine Vercenmy GKN :D topic açarım anket eklerim waLLa :d

Hyo Düşnmüorum ama Ninja qerçekten Güzel Kibar Estetik Bi Yavru Makine :)

tek eksisi z moto ama napalım katlanıcaz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bide Tercüme Ettirebilsem :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar