Merhaba dostlar uzun zaman oldu yazmayali kusura bakmayın eeee malum ninjamizi yeni aldik biraz kaeyfini surelim dedik yollardaydik
bu arada forum sakinlesmis buna cok sevindim :-D forumdan ilk sayfadan bu yana öğrendiğim gereksiz atismalar surtusmeler değil bilgi paylaşımı olmuştur @ninjabukent dostum bende ergodan yaptirdim 113 TL ye en uygun o vermişti bi arkadas sormustu k.bakmasin telden bakıyorum ismini hatirlayamadim plakalık iptali için bende düşünüyorum ama cok çamur fırlatıyo diye ama @CCMAN ustad sagolsun bi kac sayfa once arka camurluk paylasimini yapinca aklıma geldi plaka iptali+arka camurluk sanırım sorunu çözmüş oluruz 
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
Bu arada istanbuldaki ninjalara ozeniyorum ne güzel Buluşmalar ayarliyorlar gezi planliyolar motorlarinin artilarini eksilerini görebiliyorlar koca IZMIR de kimse yokmu bizde bulussak plan yapsak yok elimizden tutacak kimse yokmu !!! Koca forumda
daha bi kaç ustayla tanistim izmirde arkadaslar vasıtasıyla kötü demiyorum ama insanlıklari özellikle cok iyi ama daha ninjayi doğru düzgün tanimiyorlar bile bende guvenip motorumu emanet edemiyorum bişeyler yaptirmak için elimizden de bişey gelmiyor sagolun burdan edindiğimiz bilgilerle bişeyler yapmaya çalışıyoruz :-(
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
Bu arada istanbuldaki ninjalara ozeniyorum ne güzel Buluşmalar ayarliyorlar gezi planliyolar motorlarinin artilarini eksilerini görebiliyorlar koca IZMIR de kimse yokmu bizde bulussak plan yapsak yok elimizden tutacak kimse yokmu !!! Koca forumda