bir R6 yı hiçbir zaman bu şekilde alçaltılmış göremezsiniz diye paylaşayım dedim.
[url]http://img809.imageshack.us/img809/9100/img2012072800589.jpg[/URL]
Hadi hayırlı olsun Oktay :thumleft: 2cm'e göre amortisörü ayarlatmayı unutma. 75'e stok amortisörlerle inme bence ilk minik tümsek/çukurda yere yapışır makine. Amortisörün çalışma payı kalmıyor.
alçaltma kiti 15 günden önce gelmediği için maslak sanayide tornada ayarlı kiti kendim yaptırdım.30 parçalar 50 tornacı 50 ustalık=130 papel.
sabit olan parçayı ayarlı şekle getirdim.bu şekilde sele yüksekliğini istediğim zaman istediğim yüksekliğe ayarlayabilirim.aradaki parça cıkınca makine yere oturdu aklıma yerde giden şahinler geldi

aslında bu şeklide çok hoşuma gitti belki yaparım....sele yüksekliği kafanıza takılmasın 250r dan sonra istediğiniz makineye binebilirsiniz.e-bay den sipariş etmeye de gerek yok iyi bir usta ve sanayide nereye gideceğinizi bildikten sonra servisler ve e-bay da yalan.sele orijinal yüksekliği 85cm şimdi 83 cm istersem 75 cm ye kadar indir.
arka stop ve ön farları en açık folyo ile kararttım fena oldu.kaldı sinyaller onlarıda r125 in orjinal sinyallerinden alıp (beyaz cam) yine şeffaf folyo ile karartıcam 1000rr ın orjinal arka sinyallerini gördüm hoşuma gitti.
bir de yakıt soran bir kaç arkadaş vardı rodaj bitince yazarım demiştim
210 km= 13.5 lt 57 tl