Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar, çok güzel modifiye edilmiş motor sizlerinde görmesini isterim

http://www.youtube.com/watch?v=K1NPWbEXCEQ

KAWASAKI Ninja 250-2011-April
1. Exhaust Two Brother -USA- Carbon Fullsystem
2. Hella Twin Tone
3. Spidometer digital KOSO Rx-2n & Voltmeter digital Koso (all indikator active) , SpidoPlate carbon by KOSO
4. Kalipe Brembo Original brakes system+ Braket CNC
5. Master Rem Brembo Radial series Orginal Yamaha R1 (bukan limbah,beli dari BARU,aslii)
6.Oli tube Brembo Original tabung besar
7. Break Line HELL ( depan belakang)
8. Disk brake HOKADA 4.5 mm
9. Steering dumper / stabilizer KTC
10. Stang KTC adjustable silver
11. End Bar KTC Gold
12. Handgrip Harries Performance
13. Footstep KTC adjustable
14. End Stand KTC
15. Seind LED pulg in KTC
15. Velg Vrossi Gold Series 4.5'' dan 3.5"
16. Batlax BT 92 150 - 120
17. Exhaust slider KOSO
18.Tankpad Carbon
19. Fender Eliminator Carbon
20. Rear Huger by Kawasaki
21. Dino Jet stange II
22. COver Rad. Carbon
23. Vgrill
24. Oli Cover carbon

Adam Ne bulursa takmış :)

Bugün babama jantları krom kaplatıcam dedim,zencimisin sen dedi,şu aralar ciddi ciddi düşünüyorum, beyaz motora krom jantlı resim paylaşırsanız sevinirim,ninja olurda daha güzel olur :9
ahaha babanla aynı tepkiyi verdik desene :queen:
Krom kaplama olayını fazla ilgi çekmek isteyen ve zevk anlayışları normal insanlardan bayaa farklı zenciler yapıyor genelde :) ama ninjanın jantlar nasıl olur bilemedim gözümde canlandıramadım ya çok farklı hoş durur yada berbat olur :queen:

Baba bana led stop al ( Yanımda olsa söyleme şansım olurdu :) Şu plakalığa acayip kıl kapmaya başladım :(

403489_10150769822000798_741565797_9489720_1615950526_n.jpg

En guzeli ben motoru foruma satiim herkesin ihtiyaci gorulsun. Motoru da standart haliyle bi arkadasa satarsiniz; herkes mutlu mesut olur :))

Arkadaşlar merhaba, biraz önce ZİP temizleme spreyi ile zinciri temizledim ve gayet güzel temizlendi. Ardından IPONE SPRAY CHAIN ilede yağlamaya çalıştım ancak fotoğraftaki gibi zincir bembeyaz kaldı. Sehpa olmadığı için iterek yavaş yavaş yaptım uygulamayı. Bu beyazlığın boyadan farkı yok. Anlamadım birşey ne yapmam gerekiyor ???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bişey yapman gerekmiyor,ipone un boyalısından almışsındır kırmızısı var pembesi var mavisi var......sende beyazını almışsın.

bişey yapman gerekmiyor,ipone un boyalısından almışsındır kırmızısı var pembesi var mavisi var......sende beyazını almışsın.

Dostum özellikle boyasızını aldım. Hiç hoşuma gitmedi bu durum. Ön dişlinin etrafına sıçramış, ayrıca arka dişlinin yam tarafıda kötü görünüyor... Bu durumdan kurtulmak istiyorum, ve nasıl olacağını bilmiyorum...

aykırı cevap veriyor gibi olmiyim de ,belkide boyasızı beyaz renklidir,ayrıca zincir yağını çok fazla sıkmışsın gibi geldi resimler belki yanıltıyordur ama katman katman yağ birikmiş gibi.

Bunun dışında bir arkadaşımdan istedim,benim jantları fotoşokla krom kaplatalım diye,işte resim nasıl olmuş ?
http://img710.imageshack.us/img710/6415/asdsld.jpg

Frank Lucas: grenaj tamir ve boyani nerede yaptirdin?Arkadasin beyaz ninjasi icin bir tamir boya dusunuyoruz fakat motor beyaz tutturamazlar diye dusunuyoruz.Nerede yaptirdin acaba?Tesekkurler.

aykırı cevap veriyor gibi olmiyim de ,belkide boyasızı beyaz renklidir,ayrıca zincir yağını çok fazla sıkmışsın gibi geldi resimler belki yanıltıyordur ama katman katman yağ birikmiş gibi.

Bunun dışında bir arkadaşımdan istedim,benim jantları fotoşokla krom kaplatalım diye,işte resim nasıl olmuş ?

zenci işi olmuş hakikaten. bence bozar,belki sarıyı denemelisin illa değiştircem diyorsan.

nich@tine , 5 yolun orada polis meslek okulu var (şükrü balcı) Aydın üniversitesinin yanında 5-6 katı bir bina var o binanın 2. katına çıktığınızda her tarafı cam bir atölye görüceksiniz,zaten 2. kata çıkıp grenajcı irfan usta derseniz gösterirler,bende boyadan korkuyordum ama birebir aynı boya olmuş.

Dostum bana göre olmamış senin yerinde olsam hemen çıkartım motor çok güzel ama bu bozmuş

arkadaşlar 5-6 mayıs'ta haliçte offshore var. ben hemen hemen her yıl gidiyorum. bu sene toplanıp gitsek motosiklet ailesi olarak. ne dersiniz? gelmek istermisiniz? saat 14:00 yarışma başlangıcı. saat 12:30 gibi zincirlikuyuda buluşup gidebiliriz. accuweatherda hava çok güzel gösteriyor. umarım yanılmazlar. ben orda olacağım mutlaka. gelmek isteyen herkesi beklerim.
kazasız sürüşler dilerim.

Ejlover dostum bence sen motoru foruma sat sonra forumdaki herkes senin baska motor almani engellesin sende mecbur kalip bebegine binmeye devam et herkes mutlu olsun bu sayede ne dersin? :)

arkadaşlar selam,ninja siparişi verildi.şimdi eksiğim bir bot .nitro marka bir bot gözüme çarptı.bilen,kullanan var mı.tavsiyeniz var mı.teşekkürler

Bu hafta sonu sacma sapan bir sekilde düsmüs bulunmaktayım.. artık bende düsecekler degil düsmüs olanlar familyasındanım :) allah beterinden korusun hepimizi insallah.. ama sunu anladım bir kere daha bu makinaların dini imanı yok aga yanlıs yaparsan affetmiyorlar.. :)

Gecmis olsun hocam. Umarim sende bir sıkınti yoktur.

yok hocam eksik olmayın.. neyseki önemli bir problem olmadı.. ama cok iyi bir ders cıkarmıs oldum.. bu zamana kadar okuduklarımdan kazaların büyük bir kısmının dururken yada cok düsük hızlarda gerceklestigini okumustum.. demekki dogruymus :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar