Üstat öncesinde yazdığım mesajı okudunuz mu? Sadece soketleri takmakla olmuyor. Hız ölçen sensöründen motor hararet sensörüne kadar değiştirmeniz lazım. Orjinal sensörlerin verilerini okumuyor. O kitte tüm bunlar da geliyor ve hepsinin takılması gerekiyor. Yani ön lastiğin oraya hız ölçen magnetler, radyatör hortumunun kesilmesi içine hararet ölçer vs. bi dolu işi var. Plug&Play değil olay..
selam ejlover
az önce brn motordan Mecit bey ile görüştüm telefonu.535 9877085.
gelen kitin tamamen 250r için üretildiğini ve tak kullan özellikli olduğunu belirtti.elinde olmadığını ama sipariş ile 9 güne kadar getirtirim dedi.
sonuçta motorun kendi hararet müşüründen gelen sıcaklık ve devir vb saat göstergelerde bir standart var.öyle radyatör hortumu kesme içine sensör koyma olamaz.üniversal bir şey sonuçta.gelen kitteki kablo takımı 250r a özelmiş.sıra ona gelince alıp denerim,burda da izlenimlerimi paylaşırım sizlerle.
power comander içinde görüştüm.gelen kitin içinde yazılımı ve bağlantı şeması vs olduğunu firmaya hatta bu konuda mail attığını cevap beklediklerini söyledi.ankara da ki bunu alan forumdaki arkadaşıda hatırladı yeşil manet sordum o arkadaşa da verdiğini söyledi.sipariş ettim,yeşil manetleri güzel.
KN i taktım fark varmı diyene pek bir şey anlamadım kısacası.neyse takmış olduk elbet bir faydası olmuştur,kafam rahat.
GIVI nin yeşil siyah beyaz renkli vizörlü bir kaskını daha önce Kawasaki de çalışan daytona motor Yusuf beyden 2.el aldım.cuk dedi.motor kask takımı tamamlandı.yeşilli kask bulmak ne zormuş.bir de mont bulmak zor.onuda Revit aldm geçtim.
saygılar