o yine iyiymiş ninjası olan elemanın birini yolda durdurdum sordum çocuk bana 200 ü görüyorum demişti
Evet lastileri beni korkutuyor her virajda bir atraksiyon yasiyorum masallah gecen gun yine motor freni yuzundenki yine bir virajda devir 6000 lerdeydi arkayi birakti yariscilarin yaptigi gibi hafif yanli dondum viraji
ninjanin km sayaci yalan soyluyor bugun otobana ciktim gps i de actim karsilastirma yapmak icin ibrede en cok 170 gordum eve geri dondugumde gps seyahat bilgisayari grafiklerinde azami hiz 160 km diyordu.simdi bana gps anlik deger vermiyor demeyin burdaki sehirler arasi otobuslerde yolcularin gorebilecegi bir yerde dijital hiz gostergesi var otobusle seyahat ederken yolcular soforun kac km hiz yaptigini gorebiliyorlar bende birgun otobuste karsilastirma yapmistim kili klina gercek degeri olcuyor navigasyon aleti....simdi motorun km sayacini yalanci cikardi gps ...bu yorumumdan dolayi beni topa tutmayin arkadaslar ama gercek olan bu.
ben 185 görmüşüm? en son hız
erdem abi halen sol kolum agrıyor yaa:mrgreen: iyi bastık ama harbiden.. 170km/s:cat: ama yinede erken bitti depo olmaması lazım bukadar ya:queen:
benmi gaz verdim:queen: yavaş gidelim diyen bendim yaa:mrgreen: olsun abicim motorlar açıldı iyice.. gaza dokununca red line a giriyor artık anında:mrgreen:..motorun birkaç parcasını değiştirsek (performans olarak) cok rahat o yolda 190 ları görürüz hatta sen 200 ü görürsün..ama dikkat et arkandayım herzaman:queen:
arkadaşlar selam.
az önce eve geldim ve bodrum seyahatim tamamlanmış oldu. aşağı yukarı 1304km yol yaptım. km sayacı ile ölçüm yapmadım, google maps'in yalancısıyım. tüm seyahat boyunca 55.6LT yakıt tükettili, ortalama tüketim 100km/4.26lt oldu.
Bunda üçlü çanta ile hız denemeleri yapmam, 19 Mayıs'ta yağış olmayan yerlerde vakit kaybını azaltmak için sürekli basmam ve de dönüş yolndaki şiddetli rüzgar çok etkili oldu.
3'lü çanta seti ile 160km hıza ulaşabildim ama gerisi doğal olarak gelmedi. Ninja beni yormadı ama ben onu baya bir üzdüm. özellike 19 Mayıs'taki yağışta zincir çok yağsız kaldı ve doluya yakalandım.
Fotoğraflı gezi raporunu yarın yada perşembe günü yayınlarım.
Bu arada arka lastiğin patinaj yapmasından yakınan arkadaşlar bunun nedeni sadece sert hamurlu IRC lastikler değil. Arka amortisör sert konuma ayarlı olduğu için darbeleri yeterince emmiyor ve lastik sekmeye başlıyor. Doğal olarak bu durum patinaja yol açıyor. yumuşak hamurlu bir lastikle birlikte kilonuza göre amortisörün sertliğini ayarlarsanız sıkıntı çekmezsiniz (ben 75kg'um amortisör en yumuşağa ayarlı).
arkadaşlar selam.
az önce eve geldim ve bodrum seyahatim tamamlanmış oldu. aşağı yukarı 1304km yol yaptım. km sayacı ile ölçüm yapmadım, google maps'in yalancısıyım. tüm seyahat boyunca 55.6LT yakıt tükettili, ortalama tüketim 100km/4.26lt oldu.
Bunda üçlü çanta ile hız denemeleri yapmam, 19 Mayıs'ta yağış olmayan yerlerde vakit kaybını azaltmak için sürekli basmam ve de dönüş yolndaki şiddetli rüzgar çok etkili oldu.
3'lü çanta seti ile 160km hıza ulaşabildim ama gerisi doğal olarak gelmedi. Ninja beni yormadı ama ben onu baya bir üzdüm. özellike 19 Mayıs'taki yağışta zincir çok yağsız kaldı ve doluya yakalandım.
Bu arada arka lastiğin patinaj yapmasından yakınan arkadaşlar bunun nedeni sadece sert hamurlu IRC lastikler değil. Arka amortisör sert konuma ayarlı olduğu için darbeleri yeterince emmiyor ve lastik sekmeye başlıyor. Doğal olarak bu durum patinaja yol açıyor. yumuşak hamurlu bir lastikle birlikte kilonuza göre amortisörün sertliğini ayarlarsanız sıkıntı çekmezsiniz (ben 75kg'um amortisör en yumuşağa ayarlı).
abiler bizim arka amörtisorler yukarı kalkıyormu ben motorumun kıçını yukarı kaldrmak istiyorum nasıl becerrim
hımm tamam çok sertlikte kötü z-moto yolu gözküyor neyse bu arada yeni ampul aldım değiştirebilirmiyim acaba kendim?
arkadaşlar selam.
valla bir ampulu de degistiremiyorsan biyerden biryere giderken tamirci olan bir artci bul bir problem olursa yaninda bulunsun yani..
]üfffff 100km/4.26lt çok yakmış yaaa yandık valla:cyclopsan
Benim yaptığım tüketim senin için bir kriter oluşturmasın, ben çok zorladım motoru. 3'lü çanta seti yüzünden bu şekilde oldu, paraşüt gibi tüm rüzgarı tutuyor meretler.