Teşekkürler resimler için dostum, fakat ninjanın beyazısını tasarlayan tasarımcıyı andım bilesin :mrgreen: :mrgreen:
Sanırım renk konusunda , kawasaki alırsam yeşil daha kaslı gösteriyor, yzf r125 alırsam beyaz alıcam gibi geliyor...
Bu arada yzf r125'te artçı ile sürüşte sorun olur mu?
Kawasakide artçı ile sorun olmuyor sanırım 250cc ?
Canım benim senin bu sorular sezonu bitircekal bitane en iyisi
yada gel bi buluşmamıza gör renk renk... Z-motoyu aratmayız sana ninja konusunda
![]()
Hahaha yazıyı okuyunca çok güldüm dostum :mrgreen::mrgreen: Sezon daha açılmadıki be usta mayıs sonu gibi alıcam diye düşünüyorum ben bu arada ilk motorum olucağı için başlangıç eğitimi almayı düşünüyorum bana yakın bmw var gibi ona gitmelimiyim?
Teşekkürler resimler için dostum, fakat ninjanın beyazısını tasarlayan tasarımcıyı andım bilesin :mrgreen: :mrgreen:
Sanırım renk konusunda , kawasaki alırsam yeşil daha kaslı gösteriyor, yzf r125 alırsam beyaz alıcam gibi geliyor...
Bu arada yzf r125'te artçı ile sürüşte sorun olur mu?
Kawasakide artçı ile sorun olmuyor sanırım 250cc ?
Sen hala Yzf 125 R ve Ninjayı kıyaslıyorsan daha bir milim bile ilerlemiş sayılmayız :farao: Sen sozunu bitireceksin bu sorularla biz sezonu açtık geziler başladı :queen::queen:
Arkadaslar hepinize selamlar bugun itibari ile bende ninja 250r sahibi oldum yarin motorumu alicam resimleri atarim eve getirince
Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım.Yeşil 2010 model 2000 km'de ninja sahibiyim gerçekten çok keyifli bir makina benim ilk motorum ve birkaç sorum olucak sizlere motorumu kaç km'de servise götürmem lazım ve nereyi tavsiye edersiniz avrupa yakasında birde yan grenaj koruma takozu nereden bulurum.Şimdiden Teşekkürler...
selam bende artık bi kawasaki kullanıcısıyım. 2011 model beyaz aldım .henüz 264 km deyimrodajdan dolayı 800 km ye kdr 4.000 deviri gecemiyorum , o da saatte 58-59 km ye denk geliyo. neyse bu sayede motorumu tanımış oluyorum, çünkü bu işte çok yeniyim , önereceğiniz bişeyler varsa seve seve dinlerim.. :wiinkk:
Arkadaşlar herkese merhaba;
dün itibariyle yeni sedefli beyaz rengi ninjamı kullanmaya başlamış oldum. satışını iki hafta once gerçekleştirmiştim ama tam kullandıktan sonra sizlere bu surecte neler yaşadığımı anlatmak istedim. Ada motor aracılığıyla aldığım motoru ruhsat plaka fatura teslim işleri derken 2 hafta surdu diyebilirim.
oncelikle yaklaşık 3 hafta once istanbul motordan almak için anlaşmıştım aslında. ama almak hiç içime sinmedi. İstanbul motoru ayrıca kawasaki genel müdürüne kadar herkese şikayet ettim ve gerekeni yaptıklarını belirttiler. Konu ise şoyle herkesin bilgilenmesini isterim. katılan veya katılamyan olabilir. İstanbul motorda gemilerden gelen en son tek beyaz renk kaldığını soylediler. showroomda bindim gördüm çok begendim. almak için konusmaya başlaıdk. ancak oyle bir tavırları vardı ki alıyorsan al almıyorsan alma 1 kuruş dahi indirmem. nasıl olsa yarın başka birine bu motoru bu fiyata satacam tarzıyla yaklaştılar. inanın pazarlamak için konusurken yüzümüze bile bakmadan konusuorlardı. 11400 verip alamya yinede razı oldum. kapora istediler kapora alcağına dair kagıt yazamayız yada bi belge veremeyiz dediler. bende 1 günlük süre tanıyın direk satısı gerçekleştirelim dediler. ertesi gün ise 1 kere bile aramadım. çünkü dokundu bana pazarlama için yaklaşım tarzları. aynı gün içerisinde kawasaki kartaldaki genel müdürlüğünü aradım. ne var ne yok söverek anlattım hak verdiler. gereğini yapacaklarını belirttiler.
bu forumdan ismini hatırlamadığım bir arkadaş ada motoru tavsiye etti ve aradım. çok cana yakın bir şekilde hatta abi kardeş ilişkisinde konustuk elinde beyaz renk olmadığını ama gelen ilk gemiyle ayırtmak için elinden geleni yapacağını belirtti. sıcak yaklaşınca kaporasını verdim. 1 hafta sonra müjdeyi verdi. ve 4800euro ya anlaştık. istanbul motorun hiçbiryerde indirim yok demesine ragmen 160 euro indirim benim için iyi oldu. ruhsat plakasını muamelecilere yaptırdım ve dün itibariyle akşamüstü alamya gittim. çok fazla ilgilenen onur bey vardı istanbul motordan şikayetimi birde kendisine ilettim ve sizin şikayetinizi 3 hafta once duymustum gerekeni yaptım dedi. bende motorumu aldım ve suan itibariyle 100km yaptım 4-5 bin devir arasında.
kısaca bu surecte neler yaşadıklarımı size anlatmak istedim. umarım sıkılmadan okumussunuzdur.
en kısa zamanda rodaj süremi tamamlayıp sizlerinde organizasyonlarına katılmak istiyorum.
birde bir sorum olacakgöztepe yeşilbahar sokakta hep geçen yeşil bir ninja var. sahibi buralarda mı acaba?herkese iyi akşamlar en kısa zamanda motordan fotoğrafları ekleyeceğim.
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Benim hararet göstergem 10 dak. kullandıktan sonra yavas yavas kırmızıya yaklasıyor hele ki birde trafik varsa kırmızıya neredeyse çıkmakta bu normal mi? acaba sizin ninjalarda bu şekildemi yoksa ben çok mu sıkıştırıyorum.Birde kawasaki yazılı anahtarlık nereden bulabilirim? Cevap vericek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Bu ninjaları gördüğüm kadarı ile artçı ile kullanmak neredeyse imkansız gibi görüyor arkadaşlar.Artçı ile kullanabilen var mı acaba ?
Hayırlı olsun hepinize, guzel günlerde kullanın :cat:
Güzel sana beyazı buldurduğuma çok sevindimAda Motor temiz çalışıyor, ben de oradan almıştım motorumu. İbrahim abi gayet yardımcı olmuştu, sağolsun..
Güle güle kullan, kazasız belasız :cat:
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Benim hararet göstergem 10 dak. kullandıktan sonra yavas yavas kırmızıya yaklasıyor hele ki birde trafik varsa kırmızıya neredeyse çıkmakta bu normal mi? acaba sizin ninjalarda bu şekildemi yoksa ben çok mu sıkıştırıyorum.Birde kawasaki yazılı anahtarlık nereden bulabilirim? Cevap vericek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Benim kullandığım ninja 2008 model.
Hararet göstergesi ve benzin uyarı lambası var.
Bildiğim kadarıyla 2010'dan sonra üretilen modellere benzin göstergesi, hararet uyarı lambası konuldu.
Benzin göstergesi olmaması pek sorun yaratmıyor zaten lamba yandıktan sonra en az 80km yol gidebiliyorsun.
Benzin musluğundan kastın yedek depo ise, ninja'da yedek depo yok ama 17.5lt'lik depo ile benzin uyarı ışığı yanana dek ben şehir içinde en az 280km yol yapabiliyorum. uzun yolda ise bu mesafe 400km'lere kadar çıkabilir.
Cevaplar için saolun.Artık bende hararet göstergesinin benzin göstergesinden daha çok gerekli olduğunu düşünüyorum.Benzin ikaz ışığı yanınca gider alırsın benzinini.Sorun olmayacağı kanısındayımPeki şu special edition olan yeşil-siyah karışımı ninjacık geldimi türkiyeye kawanın kendi sitesinde 5100 euro yazmışlar special edition için ama kime sorduysam türkiyeye gelmedi diyorlar?

buda uzun yol yakıt degerim 306 km görünüyor ama ben unutmuşum sıfırlamayı istanbul bagcılar kartepe zirve 316 km ortalama hızımız 140 km 160km hiç düşmedik 5500tl...Grup gezide fotoğrafları bekliyoruz bakalım![]()