maşallah kazasız belasız kullanışlar aranızda würt marka zincir spreyi kullanan varmı varsa nerden aldıgını yazarsa sevinirim saygılar
selam bende artık bi kawasaki kullanıcısıyım. 2011 model beyaz aldım .henüz 264 km deyimrodajdan dolayı 800 km ye kdr 4.000 deviri gecemiyorum , o da saatte 58-59 km ye denk geliyo. neyse bu sayede motorumu tanımış oluyorum, çünkü bu işte çok yeniyim , önereceğiniz bişeyler varsa seve seve dinlerim.. :wiinkk:
Hayırlı olsun kardeşim. Öncelikle trafikte hiçkimsenin seni görmediğini varsayarak çok dikkatli olmalısın. Gaza gelme hiçbir zaman. Frenaj çok önemli motosikletlerde, ilk önce öğrenmen ve hatta tek öğrenmen gereken bu denilebilir. Diğerleri kendiliğinden geliyor zaten. Bizim motosikleterde daha da önemli hatta. (çünkü frenleri abileri kadar kuvvetli değil). Daima her iki freni birden ve aynı anda kullanmayı öğren. İnternette hatta bu sitede de vardı frenleme ile ilgili makaleler onları mutlaka oku. Boş rahat bir yolda bol bol panik fren denemeleri yap, sana en çok bu lazım olacaktır ve öğrenmesi en zor olan şey de bu. Malesef tecrübeli motosiklet sürücülerinin bile azımsanmayacak bir kısmı yeterince iyi frenleme kabiliyetine sahip değil. Kazasız belasız sürüşler...
kardeşim teşekkür ederim. haklısın frenleri güven vermedi o yüzden endişelerim yok değil bi de 20 TL lik benzinle 100 km fln yapıyor yanlış ölçmediysem motor yeni onada bağlıyorum , çok fazla yakıcağını tahmin etmiyorum çünkü
Tüm yeni Ninja sahibi arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, kazasız, belasız ve keyifle kullanırsınız inşallah:cat::rendeer:
kardeşim daha güzelleri sizlere, çok sağol.:rendeer:
Daha güzeli demeyelim de dengi yakındır diyelim :wiinkk::mrgreen:
selam bende artık bi kawasaki kullanıcısıyım. 2011 model beyaz aldım .henüz 264 km deyimrodajdan dolayı 800 km ye kdr 4.000 deviri gecemiyorum , o da saatte 58-59 km ye denk geliyo. neyse bu sayede motorumu tanımış oluyorum, çünkü bu işte çok yeniyim , önereceğiniz bişeyler varsa seve seve dinlerim.. :wiinkk:
Arkadaslar bende bugun teslim aldim motorumu 105 km yol geldik ben 4000 ile 6000 devir arasinda getirdim malum trafik olunca basmak gerekiyor zaten aldigim yerde 4000 de cakili sekilde gitme yerine gore 6000 e kadar cikabilirsin sabit tutma surati dediler simdilik hersey cok guzel cok memnunum
Ne kadara aldınız hocam? Peşinmi? En son yapılan ötv indirimini yansıttılarmı fiyata?
Birkaç resim koyarsan sevinirim bende beyaz almayı düşünüyorum.
2011 beyazla şu beyazdaki farka bakarmısınız arkadaş ya.....
2011 Beyaz
![]()
Buda hayallerimdeki beyaz :mrgreen::mrgreen:
![]()