Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

croner,hayırlı olsun.senide kawacı yaptık:)sana şunu söyliyeyim motor hakkında hiç bir sıkıntın olmaz,seni üzmez.sorun çıkarsa bir tek z-moto dan çıkar.

senin motorun kardesi sonuc olarak, seninkinin US adı Ninja650 benimki Ninja250 :D. SuperSportlar cok cekici gelmiyolar zaten bana ozellikleri olarak Sport yol makineleri daha hos sanki :D GSR600 vb. mesela. ama evet kawasakici olduk.

Z-Moto ile ilgili ne tur sıkıntılar cekerim onceden bikac fikrim olsun belirtirseniz :D

hayırlı olsun croner, çok güzel gerçekten motosiklet,...
bence yeşil almakla en güzelini yaptın, çünkü herkes siyah alıcak :) boşver yeşil bana göre çok daha güzel, güle güle bin arkadaşım...

beni tekrar aradılar siyah bulma olasılığımız %90 dediler ne düşünürsünüz diye geçti artık dedim.Tek doğru lafları kaporanı cuma verecez dediler ve verdiler tek bu konuda z- motoyu takdir ediyorum büyük konuşmayayım ama bir daha oraya uğramam herhalde.

beni tekrar aradılar siyah bulma olasılığımız %90 dediler ne düşünürsünüz diye geçti artık dedim.Tek doğru lafları kaporanı cuma verecez dediler ve verdiler tek bu konuda z- motoyu takdir ediyorum büyük konuşmayayım ama bir daha oraya uğramam herhalde.

benide tekrar aradılar hatta araba bazı tanıdıkları soktum vb. siyah ayarladım (%80). insallah siyah olucak ama yesilede razıyım hele bi gelsinde :)

Selam ben yeni üyeyim. ilk mesajımı da hasta olduğum bu motor için yazmış olmak istedim. Şöyle ki; acaba biz kawasaki'nin satış kanalıyla irtibata geçsek. sanki yurtdışından mal alıyomuş gibi sipariş versek, getirseler v.s. gümrükte ne alırlar bilemiyorum ama böyle birşey mümkün mü? Acemiliğimin kusuruna bakmayın. Ama ben şahsen para biriktirip ya bundan almalıyım yada Hyosung GT 250 R almalıyım. Tutkumu bastırmam için bu şart.

arkadaşlar bu zx250 r mı yoksa er6f mi desem ? biraz garip bişi oldu ama yinede sorayım.

hasan arkadaşım merhaba.ben manisadan bu motoru nette görünce izmir firmasından yarın için (28.06.08) talepte bulundum.Maalesef siyah Kasımda gelir dediler.

Senin ve diğer arkadaşımın yazdıklarını okuyunca siyahı İstanbul Z Motorun getirmesi olasılığı yükselmiş.

Şimdi sen bu motoru görmüşsün.Benim ilk kez motorum olacak ve önce ehliyet alacağım.Pekiştirinceye dek te bu motoru kullanamayacağım belki de ama olsun almaya değer görünüyor.

Sesi yarış motoru sesi gibi mi
Kalıplı mı (boy 1.78 benim)
Kullanımı rahatmı (hız yapamam çünkü)

bilgi verir misin arkadaşım

arkadaşlar ninja 250 de artcının durumu ne olur pek sağlıklı gelmedi ama uzun-kısa yolarda nasıl olur artcının durumu?

cılız bi yapısı var nedendir anlayamıyorum bi türlü honda yamaha gibi markalar hyosung gibi kaslı bi 250 ss motor yapmıyorlar

Honda yamaha Kawasaki gibi motosiklet üreticileri ciddi deneyimli firmalar öyle rastgele motor üretmiyorlar kardeşim yeni model geliştirdikleri zaman defalarca aylarca test ediyorlar motor gücüne göre kasa koyuyorlar mesela cbr 125 bisiklet gibi diyorlar motorun gücü 13.2 ps ama 150-160 yaptığını söylüyorlar sence bu motorun kasası 600lük bir motor gibi veya GT 250 gibi olsaydı lastikleride kalın olsaydı ne olurdu o zaman bu motor tahminimce 13.2 ps gücü ile zorundan 120 yapar motorun performansı hızlanma değerleri düşer zevk vermezdi yakıt sarfiyatı da 2.8lt/100km değil 4lt/100km olurdu yani kısaca özetlersek motora göre kasa

tavsiye ederim pisman olmasiniz ninjalar cok güclü ve cok hizli yaris motorlari..280 km ile esimle uctugumuzu bilirim ben..:mrgreen:

doğrudur tabi. hem hyosung gt250r ların da 170 civarı süratlere çıktıkları söyleniyo.
demek ki 250 cc da olsa ssleni artık aerodinamik yapısı mı şanzıman oranları mı nedir etkiliyo son sürati ve akselerasyonu.
ama merak ediyorum acaba ninja250 ya da hyo 250 bi gs500 ya da er5 kadar esnek olabilir mi diye ? kıyaslayan deneyen olmuş mudur acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar