Merhaba Hocam,
Konunun tamamını okudum fakat gözden kaçırmış olabilirim. Yeni bir lastik aldın mı yoksa üzerindeki dunloplar yeterli mi? Birde egzoz değiştirdin mi yoksa orjinalinimi kullanıyosun hala ?
Dostum kusura bakma gözümden kaçmış mesajın. Yeni lastik almadım, üzerindeki lastikler gayet kaliteli. AEA da zaten üzerindeki lastikleri oldukça beğendi. Kawasaki Ninja 250SL alırsanız asla ekstra bir lastik masrafı yapmak zorunda kalmayacaksınız.
Ekzozu orjinal, Bir çok kişi buna güzel bir ekzoz tak diyor ama sıralı 3 silindir ya da 4 silindir olmadıktan sonra sevmiyorum ben tek ve çift silindirin sesini. Trafikte farkedilmeye gelince, tek silindir su soğutmalı motor, birde üzerinde stock eksoz. Fıtı fıtı fıtı çalışıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------
r25 in 13500 den piyasaya gireceği söyleniyor acaba aradaki 2500 tl kadar farka değer mi ? Ne yalan söyleyeyim özellikle r25 in göstergesi hiç hoşuma gitmedi tip olarak ön tasarım dışında ninja daha yakışıklı duruyor. Bir de lastik mevzzusu varBakalım fuara gidince anlaşılacak artık
![]()
Eğer son hız önemli ise, Bence aradaki farka değer. Söylediğim gibi motosikletten ne beklediğiniz ile alakalı bir durum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------
Neon abi tam aynı kafadayız motora bakış açısı olarak. O yüzden çok kafamı karıştırıyon dostum
Ktm kawa ktm kawa...... ��
Eyvallah dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------
83 kilo 1.82 boyum var benim ebatlarıma uyarmı birde yeni başlayan için uygunmudur
Eğer eğitim alırsanız gayette yeni başlıyan için uygun bir motor. Bende motora bununla başladım zaten. Ama iyi bir eğitim almak şart, malum kawasaki de düşmeler kalkmalar pahalıya mal olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
Aynı kafadayız ikisi arasında çok kaldım duke 200 mü yoksa sl mi galiba ktm alacağım
Biri naked diğeri spor motosiklet, bence sınıfları biraz farklı. Tarzınıza karar vermelisiniz öncelikle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
Şimdi üye oldum2 ihtimalim var 15 binlira kredi çektim ya haftaya bu motoru alacağım
ya da bu parayı evlilik için harcayacagım evlenebilirsem
![]()
Nasıl yani hocam? Düğün için hazırladığın paraya motor mu alacaksın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Neyse allahıma bin şükür bir ara sokaklar yeşil ninja'dan geçilmeyecek diye tırsmıştım, son anda yamaha yetişti :cherry:
Sonra Ninjacılar artist yaftası yiyoruz abi