kawasaki ninja 250 için egsoz yardım

merhaba arkadaşlar 10 gün önce bi motor sahibi oldum çok şükür :cherry: nınjamdan çok memnunum görüntüsü süper ama ses hiç hoşuma gitmiyo sanki mobiletle gidiyo gibiyim bana önereceginiz egzoz varmı??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kawasaki diyince akla muzzy geliyor.Çeşitli video sitelerinden seyretme-dinleme imkanın var:bounce:

ama egzos da taksan 4 silindir sesi gibi gelmez sanki ...ama yıne de guzel olur remus un sesı cok hsosuma gıdıyor kendı adıma

merhaba arkadaşlar 10 gün önce bi motor sahibi oldum çok şükür :cherry: nınjamdan çok memnunum görüntüsü süper ama ses hiç hoşuma gitmiyo sanki mobiletle gidiyo gibiyim bana önereceginiz egzoz varmı??

Mobilet mi taş olursun taş :p

Eski ninja 250r sahibi olarak; 2 silindir motorlara takmayın şu egzozları bir süre sonra o seste yeterli gelmeyecek eee satarkende fiyatı arttırmıyor sahibinden.com'a baktınız mı kaça gidiyor ninjalar

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hangi eksozu takarsan tak 2 silindir motordan 4 silindir sesi alamazsın.
yani boşa masraf

arkadaşlar genel olarak kanı 4 silindir makina sesi alamazsın yönünde.. bende katılıyorum alamazsın ama amaç 600 lük 4 silindirli bir makina sesi çıkarmak değil ki!!

ben muzzy kullanıyorum ve ses gayet güzel ve hiçde küçümsenecek değil...

hangi eksozu takarsan tak 2 silindir motordan 4 silindir sesi alamazsın.
yani boşa masraf

bugun bi abiyle karşılaştım oda baya bi eski kawasakici aynısını söyeldi ya motor isterse 1000 lik olsun diyo eger iki silindirse ses çıkmaz istedigin gibi diyo 4 silindir olması lazım :silent:
youtube videolardaki motorlardaki ses beni tatmin etti aslında sahibindende bitane buldum muzzy marka 400tl istiiyo ikinci el bu para normalmii o egzoz icin.. kazıkta yemeyeleim :):)

kardeş bende ninja 250r alıcam en kısa zamanda inş. orjinal egzozda ses çok mu kötü? ayrıca motordan biraz bahsedersen artılarını eksilerini çok memnun olurum. şiimdiden teşekkürler

kardeş bende ninja 250r alıcam en kısa zamanda inş. orjinal egzozda ses çok mu kötü? ayrıca motordan biraz bahsedersen artılarını eksilerini çok memnun olurum. şiimdiden teşekkürler

vallahı dostum bende motoru alalı 10 gün oldu sna tam detaylı bilgi veremem ama motorun dış görünüşü süper ben hayran kaldım yani eger bu tip motoru ilk defa kulanacaksan sende benim gibi bence nınja al derim kulanmakta fazla zorlanmazsın cabuk alışırsın.. sese gelince ses kötü bir ses çıkmıyo çok sesiz kalıyo görüntüsüne göre bence ama motor güzel tavsiye ederim yanii şimdiden hayırlı olsun sana ...:):)

Orjinalini bozma derim, Ninja250'ye takılan egsoz sesi tok bir ses olmuyor genelde ve pancar motoru gibi ses çıkarıyor bana göre.

taktırmaktan vazgectim herkez aynı şeyi söylüyo en iyisi biraz tecrube ve para kazandıktan sonra 600 lük almak.. yardım etigin için teşekürler arkadaşlar

taktırmaktan vazgectim herkez aynı şeyi söylüyo en iyisi biraz tecrube ve para kazandıktan sonra 600 lük almak.. yardım etigin için teşekürler arkadaşlar

arkadaşım, 2. el uygun bir muzzy alırsan pişman olmazsın...
herkes yorum yazmış ama bu motor piyasada çok yok zaten millet nerden gördü anlamadım.. ben muzzy kullanıcısı olarak memnunum tavsiye edrim pişman olmazsın..

vallahı dostum bende motoru alalı 10 gün oldu sna tam detaylı bilgi veremem ama motorun dış görünüşü süper ben hayran kaldım yani eger bu tip motoru ilk defa kulanacaksan sende benim gibi bence nınja al derim kulanmakta fazla zorlanmazsın cabuk alışırsın.. sese gelince ses kötü bir ses çıkmıyo çok sesiz kalıyo görüntüsüne göre bence ama motor güzel tavsiye ederim yanii şimdiden hayırlı olsun sana ...:):)

teşekkür ederim kardeşim. hergün aklımda bu motor. 600 cc ye geçiş için süper makine diyor herkes. inşallah bende alırım yoksa kafayı yicem :salut: :)

ortada ses olmadığı için duyman zor olucaktır ama:)
youtube dan ninja 250r stock exhaust diye ararsan bişeyler bulursun..

hiç ses çıkmaması gülünç komik bir ses çıkmasındada iyidir mantığıyla oynama hiç sonuçta 2 silindir 250cc , illa takıcam dersen devil egzos içinde iyi derler tok ses çıkar diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar