1 saat önce ışıklarda karşılaştım hayran kaldım 
Yaw ne iştir.Bu forumda biri konu açınca bilen bilmeyen herkes konuşuyo.Önce biri 8 litre yakıyo diyo.Sonra maximum 8 litre diyo.Biri kalkıyo motoru zayıf , er5 le aynı motor kullanılmış diyo.Sonra biri kalkıyo en dik yokuşu iki kişi yükle çok kolay tırmanıyo diyo.Tabi bu arada konuyu açan kişinin kafasında bir sürü soru işareti.Adam vazgeçiyo zaten.Bende ilgileniyorum bu motorla.İlk yazılanları okuyunca dehşete düştüm.Sonradan tekrar içime ümit ışığı doğdu.Kafaya koydum.Alacam ben bu motoru.Yalnız bişey sormak istiyorum.Otobanda max. hızı kaçtır bunun?
3. motosikletim 1993 model KLE500 idi.. Çok atak motor.Ama fabrikasyon hatalarından dolayı üretimi durdurulmuştu... En500 ve GPZ500'ün motorlarını KLE500'e uygulamışlardı, sonuç hüsrandı... Sonraları naptılar bi bilgim yok, düzelmiştir belki de...
Dediğin özelliklere uyan, şu an kullandığım Suzuki vStrom DL650'yi tavsiye ederim..
Benzin tüketimi 100km'de:
Uzun yol düşük devir, ekonomik kullanım tarzında: 4 litre
Şehir içi, ekonomik kullanım tarzında: 5-5.50 litre
Tam performanslı kullanım, yüksek devir/hız: 6-6.5 litre
vStrom hakkında diğer detaylı bilgiler bi çok motosiklet forum sitelerinde ve bu sitede mevcut, bakabilirsin...
8 lıtremı :cyclopsan600rr ıle kafa kafaya yakıyor resmen
inşallah benim gibi memnun kalırsın benim aldıgımda şansa 3 lü çanta sistemide var bu arada benden almak isteyen biri çıktı tamam satayım dedim peki ben bundan sonra ne alacagım hadi sen bul adam haklısın dedi hiç bir kle kullanıcısı uzerine para koyup daha iyisini almayacaksa veya dag taşa girecegim bundan sonra demeyecekse satmaz emin olunDiğer sitelerde de araştırdım.Sağlamlık konusunda çok iyi olduğunu söylüyorlar.200.000 km devirenler varmış.Zaten hala daha 1992 modelleri satılıyosa buda sağlamlığının ispatıdır.Motoru rahat 200'ü görebilecek güçlü bir motormuş.Ancak kasanın müsait olmaması dolayısıyla 160'dan sonra yalpalama olabiliyomuş.Olsun zaten hız isteyen gitsin fazer alsın.Otobanda kalın asfalt lastikleriyle 220 ile gitsin.Bana 150'den sonrası gerekmez.KLE 500 otoban motoru değil.Zaten transalp de 160'ı geçebiliyo mu acaba.En hızlı enduro dl650.O da yapacağı maximum 180.Yakıt tüketimi konusunda 4 litre yaktığını söyleyenler bile var.Yani 8 litre yakması mümkün değil.Benim tahminim yakacağı maximum 5.5-6 litredir.
Ben tuttum bu motoru.Tenerenin , transalpin yanında biraz küçük kalıyo ancak ben zaten zaptedemiyeceğim çok büyük motor istemiyorum.Hindistana gidecek halimiz yok.Bende zaten transalpe göre daha az kilosu olan daha az cüsseli bir motor daha iyi olur diye düşünüyordum.Sanırım KLE 500'de aradığımı buldum.Bir iki ay içerisinde almaya niyetim var.
inanıyormusun ????????????
kawa er 5 ın dedıklerıne gore 100km de 8 lıtre yakması 600rr ıle aynı yanı ama arkadasların dedıklerı gercekten kawa er 5 8 lıtre yakıyosa tabı :cyclopsan