arkadaşım bende kle 500 almayı düşünüyorum yani şu an sahibi değilim ve objektif olmama gibi durumum sözkonusu değil nerede ise bütün motosiklet sitelerinde bu motosiklet hakkında yazılanları okudum
kronik bi problem veya fabrika hatasından bahsedeni ilk kez duyuyorum kesinlikle bak yine söylüyorum sahibi olmadığım bi motosiklet hakkında yorum yapıyorum
kesinlikle kullananlardada bela okuyanı görmedim

yani motosiklet hoşuna gidiyosa beğenin varsa çekinmeden al
eleştirilerde hep havada hep bahsedilen sele rahatsız en çok ondan bahsedilmiş oda popon biraz büyükse rahatsız eder demişler geride elle tutulur gözle görülür bi sorundan bahseden yok olumsuz yorum yazan arkadaşda somut bi şeydenr bahsetmemiş hani örnek veriyom karbüratör arıza yapar ön takıp dükülür böyle somut bi sorun yok
kısaca daha öncede didğim gibi beğenin varsa al bin arkana bakmadan
zaten sana şunu söyliyim onca zamandır siteleri takip ederim
şu dört kardeş hakkında kawa- honda- suzuki- yamaha öyle elle tutulur gözle görülür somut bi eleştiri görmedim kawaya hep yedek parça bulunmaz derler
bende şu an VN 800 var hava filtresi ertesi gün elimde idi debriyaj balatası ertesi gün elimde idi yağ filtresi gfaz debriyaj teli ertesi elimde idi kredi kartı ile ödemede bulundum kargo ile ertesi gün elime ulaştı zaten bu tür parçalarda sorun yaşamıyosan gerisi boş haaaa ön granaj istese idim adam bir iki ay sonraya gün verirdi ee hadi iste bakalım diğer markalarda bi granaj hepsi aynı cevabı verir
yani ben z motoda parça sıkıntısı yaşamadım ama daha kapsamlı parça istersin o ise tüm markalarda beklersin paran varsa onuda beklemezsin çok firma var yunanistanda getirtiyo adam bilmem nerden ama biraz daha pahalı oluyo
yakıt tüketimine gelince bi arkadaş yakıt tüketimi hakkında bi çizelge gönderdi istatislik tutmuş
7000 km boyunca yakıtı 5.7 lt ile 7.04 arası değişiyo yaüni km de 170 ile 230 kuruş arası oynuyo çizelge exsel ortamında olduğu için gönderemedim ama eğri bu arada gidiyo geliyo