şimdi bizim köyde hic moto gp motoru yok biz hiçh2 yede binmedik o yüzden onu bunu bırakalımda mobiletle ön kaldıralım olmamı ? :cherry:::146::
Hoca hiç güleceğim yoktu haa
şimdi bizim köyde hic moto gp motoru yok biz hiçh2 yede binmedik o yüzden onu bunu bırakalımda mobiletle ön kaldıralım olmamı ? :cherry:::146::
Drag ile limitsiz hız testini aynı şey mi sanıyorsun guldurme beni
Ya arkadaş verecek cevabınız yok ise eğer boş yapmaya gerek yok önce cevap vermeye çalışıyorsun verdiğin cevabın Saçmalığı far edince boş yapıyorsun. Benden bu kadar gereksiz muhabbete gerek yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
Limitsiz hız testi=çok ama çok uzun boş bir yolda yapılan max hız testidir
Sende boş konuşmaya başladın intial sem halâ anlamadin mı be gp deki desmosedici den bahsediyorum. Oğuz senle muhatap olmuyorum aslanım.
Evet diyorum ya gp motoru nun amacı bütün gücü kısa sürede aktarabilmek. H2R da ise kawasaki nin açıklamasına göre H2R top speed için tasarlanmış daha çok.Gp deki desmosedici 390 yapar diye ben senden önce yazdım zaten.
0-300 de h2r dan 3-4 saniye daha hızlı bir motor 390 da bitip tükenecek,h2r 400-450-500 km hız yapacak öylemi,bunu mu diyosun?
Evet diyorum ya gp motoru nun amacı bütün gücü kısa sürede aktarabilmek. H2R da ise kawasaki nin açıklamasına göre H2R top speed için tasarlanmış daha çok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
İntial-D gp deki desmosedici nin 390 max. Olduğun da hemfikir mıyız ?