Kawasaki Gpz 500 Hakkında Bilgisi Olan

KAWASAKİ gpz 500 almayı düşünüyorum
bu motor hakkında olumlu, olumsuz düşüncelerinizi, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

ben izmirdeyken kullanmıştım hatta halen satılık sahibindende var izmir aliağadan Harika bi makine o... Modeli düşük sadece ama sahibi Çok iyi bakıyor... Çok atak bişeydi..

Sıvı soğutmalı, dört zamanlı ve iki silindirli bir makine...yakıt sarfiyatı sınıfına göre yüksek olduğunu biliyorum. Zamanının en iyi motorlarındandı. Yalnız alırsan parça sorunu yaşayabilirsin...

Son düzenleme:
Gpz400 bir arkadaşta vardı ustamız almak için çok çaba göstermişti zamanında
Çok temiz bir makinaydı anahtar değmemişti motoruna..
Şimdi ise kimse yüzüne bakmıyor neden dersen beyni yandı..
Başka beyinde uyduruldu ama avans ayarını otomatik yapamadığı için 4000-5000 devirden sonra gaz kesiyo..
Parçasını bulabilirim diyorsan ki beyin yanarsa çok zor bulursun al derim..

Sıvı soğutmalı, dört zamanlı ve dört silindirli bir makine...yakıt sarfiyatı sınıfına göre yüksek olduğunu biliyorum. Zamanının en iyi motorlarındandı. Yalnız alırsan parça sorunu yaşayabilirsin...

bi yanlışın var 4 silindirli değil tek silindirli o Gs 500 lerle aynı mantıkta çalışıyor Kalidor

ben izmirdeyken kullanmıştım hatta halen satılık sahibindende var izmir aliağadan Harika bi makine o... Modeli düşük sadece ama sahibi Çok iyi bakıyor... Çok atak bişeydi..

o motorun sahibiyle bugün telefonda görüştüm. yeni motor yaptırdığını söylüyor
önümüzdeki hafta bir gidip bakıcam ama şu beyni yanarsa işini bir araştırmam lazım

İkizinde yanlışı var çift silindir :)

o motorun sahibiyle bugün telefonda görüştüm. yeni motor yaptırdığını söylüyor
önümüzdeki hafta bir gidip bakıcam ama şu beyni yanarsa işini bir araştırmam lazım

Arkadaşım sende beyin işini iyi düşün derim çünkü gerçekten bulman çok zor samanlıkta iğne aramak gibi birşey..
Ben olsam o paraları gpz ye vermezdim şahsen

hım öyle işte ... Alattindir sahibinin ismi...Benimde Selamımı Soylersen uygun bişiler Yapar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar