Kawasaki Estrella

Belki de ilk konum8-9 yıldır üyeyim ilk kez birşeyler paylaşayım dedim . 8 aydır aranızdayım motora biniyorum artık ilk trafik okuma denge İstanbul trafiğini sorunsuz tecrübe etmek için Yamaha Tricity ile başladım . Honda dan ilk seviye kursuna girdim şimdi vitesli bir motora geçmek ve devam eden kurslara katılıp tecrübemi arttırmak istiyorum. 125 ilk vitesli motor eşin dostun kullandım ama sormak istediğim 125 kısa sürede sıkacagı için 250 cc ilk bir motorla başlamalıyım ama 250 cc 125 e göre düşük devir kullansam hile daha mı kontrolü zordur.
Aslında tarzım ve hayalim kawasaki estrella ...250 cc çlasic bir motor ve Asya ve Japon Pazar'ı dışında Avrupa'ya Amerika'da satmıyorlar. Belki bilmeyen vardır kawasaki w800 ün daha yumuşak hatlara sahip 250 cc modeli.
Nereden çıktı estrella diyeceksiniz : hiç tecrübe eden var mı yani kawasaki Türkiye'ye sipariş versek 3-5 ay beklemek sorun değil kişiye özel ithalat yapıyorlar mı? Evladiyelşk bir motor alıp klasikler arasına kat.. ki Google dA aratırsanız Avrupa'da satılmadığı halde külüpleri var...
Forumda estrella diye arattım ilintili bir konu görmedim
Neyse herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Fotoğraf eklemek isterdim Ama beceremedi. Özür dilerim

Kawasaki-Estrella.jpg

Bildiğim kadarıyla bayilere gidip böyle bir talepte bulunduğunuzda olumlu cevap alamayacaksınız inşallah alırsınız ama ben aynı durumu Honda Forza 125'te yaşadım , Kawasaki de durum ne olur bilemiyorum ...

Benimde size bir sorum olacak ...

Tricity ; Istanbul şehir içi özellikle emniyet şeridi olmayan E-5 yolunda aralardan geçiş konusunda sıkıntı çıkardı mı size ?

Merakımdan soruyorum 155 cc ABS'li Tricity çıkmış almayı planlıyorum hayırlısıyla sizden bilgi almak istedim , birde performans değerlendirmesi yaparsanız çok memnun olurum ...

Araçlar piyasaya sürülmeden önce testlere tabi tutulurlar. Geçer notu alanlar tonla kağıt torbayı tamamlayıp trafiğe çıkarlar.

Türkiyede olmayan bir aracı trafiğe çıkarmak imkansız olmasa da maddi olarak ciddi şekilde zorlar.

Yurtdışından araç getirmenin en basit yolu ise yabancı plakalı araç getirmektir. Bunun için de ikamerinizin dışarıda olması gerekir.

BMW X6 Türkiyede piyasaya sürülmeden önce test aracına binmiştim, test edilirken. 😁

Son düzenleme:
Motosikleti
XV250 - FZ6
Peki diyelim ki, bu motor 10 sene onceden getiriliyordu fakat sonradan getirilmedi. Ben de ayni seyi Virago 250 motor icin merak ediyorum.
Amerika'da hala sifir km olarak satilan bu motor, Turkiye'de 1990-2000 arasi satildi, sonra bir daha da gelmedi. Bu motor tekrar getirilemez mi?

fotoğrafdaki motor büyük ihtimal Euro4 emisyon normlarına uyumlu değildir,dolayısıyla 2017 de TR ye ithal edilemez.

Yamaha xmax 250 ve 400 u satıştan çekecek aynı sebeple..

Bildiğim kadarıyla bayilere gidip böyle bir talepte bulunduğunuzda olumlu cevap alamayacaksınız inşallah alırsınız ama ben aynı durumu Honda Forza 125'te yaşadım , Kawasaki de durum ne olur bilemiyorum ...

Benimde size bir sorum olacak ...

Tricity ; Istanbul şehir içi özellikle emniyet şeridi olmayan E-5 yolunda aralardan geçiş konusunda sıkıntı çıkardı mı size ?

Merakımdan soruyorum 155 cc ABS'li Tricity çıkmış almayı planlıyorum hayırlısıyla sizden bilgi almak istedim , birde performans değerlendirmesi yaparsanız çok memnun olurum ...

aradan geçi,işte hiç sorun çıkarmadı e-5 kullanımında ideal bir motor yan genişliği sanırım honda pcx ten daha dar 155 cc yeni abs li sistem evet bende daha alınabilir bir motor. beniki henuz 1600 km de ama 95 i görüyor kolaylıkla ve ben 100 kiloyum çekişi hızlanması fena değil. vitesli bir motor ataklığı yok hali ile ama sizi çok üzmüyor dengesi cok iyi. scooter kullanırken ki endişeyi hissettirmiyor kesinlikle ve bence ilgi çekicide duruyor. o fiyat segmentinde düşünüyorsanız yeni başlayan biri iseniz şiddetle öneririm.
euro4 e uyumlu olmaması nednei ile getirilmiyor olabilir ama kawasaki w800 uyumlu iken bu nasıl uyumsuz ve japonya gibi kyoto protokolunu çıakrmış bir ülkenin motoru nasıl avrupa normlarına uymaz oda başka birşey. ama
motor gerçekende bu tarzı sevenler için bence çok yakışıklı. keşke ülkemizde satışa sunulsa. kawasakiye iki ayrı departmanına mail gönderdim duvara göndersem bir ses gelirdi.
neyse

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

ne kadar çinli motor varsa türkiyede elle tutulur bu işi zevk alarak yapmak istediginizde bir cok model yok.numune bile olsa gelse diyecegim.gerçi dolar böyle olduktan sonra bu sene motor ithalatçıları baya bir üzülecek gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar