- Konu Yazar
Belki de ilk konum8-9 yıldır üyeyim ilk kez birşeyler paylaşayım dedim . 8 aydır aranızdayım motora biniyorum artık ilk trafik okuma denge İstanbul trafiğini sorunsuz tecrübe etmek için Yamaha Tricity ile başladım . Honda dan ilk seviye kursuna girdim şimdi vitesli bir motora geçmek ve devam eden kurslara katılıp tecrübemi arttırmak istiyorum. 125 ilk vitesli motor eşin dostun kullandım ama sormak istediğim 125 kısa sürede sıkacagı için 250 cc ilk bir motorla başlamalıyım ama 250 cc 125 e göre düşük devir kullansam hile daha mı kontrolü zordur.
Aslında tarzım ve hayalim kawasaki estrella ...250 cc çlasic bir motor ve Asya ve Japon Pazar'ı dışında Avrupa'ya Amerika'da satmıyorlar. Belki bilmeyen vardır kawasaki w800 ün daha yumuşak hatlara sahip 250 cc modeli.
Nereden çıktı estrella diyeceksiniz : hiç tecrübe eden var mı yani kawasaki Türkiye'ye sipariş versek 3-5 ay beklemek sorun değil kişiye özel ithalat yapıyorlar mı? Evladiyelşk bir motor alıp klasikler arasına kat.. ki Google dA aratırsanız Avrupa'da satılmadığı halde külüpleri var...
Forumda estrella diye arattım ilintili bir konu görmedim
Neyse herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Fotoğraf eklemek isterdim Ama beceremedi. Özür dilerim
Aslında tarzım ve hayalim kawasaki estrella ...250 cc çlasic bir motor ve Asya ve Japon Pazar'ı dışında Avrupa'ya Amerika'da satmıyorlar. Belki bilmeyen vardır kawasaki w800 ün daha yumuşak hatlara sahip 250 cc modeli.
Nereden çıktı estrella diyeceksiniz : hiç tecrübe eden var mı yani kawasaki Türkiye'ye sipariş versek 3-5 ay beklemek sorun değil kişiye özel ithalat yapıyorlar mı? Evladiyelşk bir motor alıp klasikler arasına kat.. ki Google dA aratırsanız Avrupa'da satılmadığı halde külüpleri var...
Forumda estrella diye arattım ilintili bir konu görmedim
Neyse herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Fotoğraf eklemek isterdim Ama beceremedi. Özür dilerim