kawasaki er6-n mi yamaha mt-03 mü?

ake

herkese merhaba. bu 2 motor arasında kaldım. 2 side 2006 model ve abs siz. yorumlarınızı esirgemeyiniz lütfen.

tipi güzel ama şimdi hatırlayamadım, Mt-3 ün kronik bi sıkıntısı vardı galiba..bi araştır derim..

Ben er6-n diycem.. ama hiç anlamam.. o yüzden söylemeyeyim.. :)

ake

mt-03 tip güzel ama kısa bir motor gibi. pek kalıplı değil gibi. tek silindir

er6n daha kalıplı. çift silindir.

er6-n e daha yakınım. kullanım genelde ş.içi. arada ş.dışı gezi olabilir. çantasız kullanmam. o yüzden mt-03 e çanta pek yakışmayabilir.

mt03 te tek slindirin eksileri yanısıra yol tutuş problemleri de olduğunu bir kaç yerden duymuştum, er6-n daha mantıklı olur bence

Abi kesinlikle 2 aletide sürmedim. Belirtiyim.

Fakat V-stromu almadan önce bende bu aletleri araştırmıştım.

Mt 03 hakkında pek iyi şeyler okumadım.
Yada şöyle ifade ediyim er6n in kullanıcı yorumları daha iyiydi.

Ben olsam V-stromu tercih ederdim :queen::queen::flower:
Şaka yapıyorum tabiki şimdi Suzuki fanı diye adım çıkmasın.

En güzel motor sahip olduğundur der ve çekilirim :)

Bursadaki Ktm testine gelmişmiydin tam hatırlayamadım abi.
Fakat 390 fena değildi. Ben yapımdan dolayı selede rahat edememiştim. Bir kısmım artçı selesine geçti o derece :)
Fakat daha minik bir yapıya sahip olsaymışım , tercih edebileceğim bir motormuş.

Son düzenleme:
2 sene 2006 er6n, 1,5 sene 2011 er6n kullandim. Simdi param olsa yine gider er6n alirim.. cevabim açık ve net

Tabiki ER6-N MT-03 biraz daha büyük motor klasmanının dışında gibi duruyor makina dediğin biraz ele avuca gelicek büyük olacak

ake

er6n açık ara çıkıyor bu sonuçlara göre :)

berkut , ktm test sürüşüne gelicektim , ama geç kaldım. herkes gitmişti. pazarda işim vardı. 390 ve 690 pahalı geliyor bana.

er6n in motor bloklarında renk farkıyla ilgili bişey bileniniz varmı? 2006 model, 2 side sarı. birinin motor bloğu gri biri siyah ???

er6n açık ara çıkıyor bu sonuçlara göre :)

berkut , ktm test sürüşüne gelicektim , ama geç kaldım. herkes gitmişti. pazarda işim vardı. 390 ve 690 pahalı geliyor bana.

er6n in motor bloklarında renk farkıyla ilgili bişey bileniniz varmı? 2006 model, 2 side sarı. birinin motor bloğu gri biri siyah ???

Anladım abi , ozaman yerinde olsam er6n i tercih ederdim.

Alınca haber verde ıslatalım :cherry:
Hakkında hayırlısı olsun İnşallah.
Mutlaka ustaya göster derim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar