Çok geçmiş olsun, size bir şey olmaması sevindirici,maddi kısmını da halletmişsiniz zaten, tekrar geçmiş olsun.
Kendime hep o şekilde avutmaya çalıştım . Allaha çok şükür bende birşey yok. teşekkür ederim.çok geçmiş olsun..ya sana birşey olsaydı o zaman er 6f in olup olmaması neye yarardı..?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Aynen tek tesellim bu oldu.Çok çok geçmiş olsun elbette ER6F in yerini başkası dolduracaktır cana gelen mala gelsin sizin bir şeyiniz yok ya Allah daha büyük kazalardan saklasın
Teşekkür ederim kardeşim Allah kımseye kaza bela göstermesin.Abi başlığı çok zor açtım dedim eyvah!
Ancak yazını okuyunca rahatladım abi büyük geçmiş olsun motor alınır abi sıkma canını tekrar tekrar geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. evet kasko karşılayıp karşı taraftan bana vereceği parayı alacak ve benım hasarsızlığımdevam edecek.geçmiş olsun, canının kurtarmışsın, kasko da varmış malını da kurtarmışsın, ihtiyatlı olmak çok iyi.
Haklısın motorumuz bizim evladımız gibi o yuzden ne kadar takma kafana deselerde parasını alacakta olsak istemeden üzülüyoruz. Teşekkür ederim kardesım. bu sene fuarda motorsuz kaldık artık metrobusle gıderızCok geçmis olsun , bizler motosikletlerimize gönülden bağli oldugumuzdan bu gibi durumlarda bir yakinimizi kaybetmiş gibi derinden yaralaniyoruz ancak her malin ederi kadar değeri var , kaskonun olmasi ve tabi senin sağlığında problem olmaması sevindirici ,tekrar cok geçmiş olsun. ..
Teşekkür ederimBüyük geçmiş olsun...
Teşekkür ederim Tünal abim.kardeş geçmiş olsun şimdi gördüm....
Sonucu alana kadar baya bi sıkıntıya girdim 4-5 kılo vermıstım ama sımdı ıyıyım Teşekkür ederim .çok geçmiş olsun.bayağıda geçmiş.umarım olayın verdiği o psikolojiyi atlatabilmişsindir.yinede herşeyin hayırlısı deyip bir ders çıkarmalı...
Reflektorun yada ıkaz ısaretinin 2 anlamı vardır . Ya arac arızalanmıstır yada bir kaza vardır. Buna ragmen uyarılara aldırmaksızın süratle geçmeye çalısıyorlar. Eğitim şart. Teşekkür ederimçok geçmiş olsun kardeş.
ikaz işaretlerine uymayanlar kötü şeylere mahal vermişler
kaskon varmış ama motorundan baya uzak kalacaksın. cana geleceğine mala gelsin boşver üzme kendini
Motorumu yagmurda bıle kullandıktan sonra yıkamadan garaja sokmazdım. Bu kazada tek iyi şeyde kımsenın yaralanmamıs olmasıydı. Teşekkür ederimbüyük geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin diyoruz fakat bin bir emekle aldığımız şeylerin başına böyle şeyler geldiğinde tabiki çok etkiliyor. bununla geçmiş olsun tekrardan umarım herşey istediğin şekilde gerçekleşir.
Teşekkür ederim Samet abi. En mantıklısıda bu zaten ama insan ister istemez üzülüyor. Evet belkı deavm etseydım dediğin gibi belkı motor cok hasar almazdı ama bana birşey olabilirdi. Gerçi her zaman botumdan pantolunuma işyerımdekılerın tabırı ile astronot gibi, full koruma ile yola çıkarım .Geçmiş olsun Görkem....
inanki çok sevindim..hemde nasıl sevindim bilemezsin...
nedenmi???
kararın için...yola devam etmediğin için...
yola devam ederek Allah korusun düşüp motorla beraber sende o çarpışan arabaların arasında kalmadığın için....
boşver motoru..olan ona olsun...
sana bişey olmamış...önemli olan bu....
sen bize,bu foruma lazımsın.....:rendeer:

Haklısın Tüna abi aslında düşünmedim değil ama dediğim gibi konuyu gördükçe canım daha fazla sıkılıcaktı, bu yüzden en azından sonuçlanana kadar açmak istemedim. Saoğulsun İlkay ve Yasin bana hem yardımcı hemde destek oldular .Kendilerine ne kadar tesekkur etsem azdır.Keşke başlık açsaydın da haberimiz olurdu tabii zamanında...Arkadaşlar bu tür durumlarda başlık açılmasının zamanında tabii en önemli işlevi ;içimizden birilerinin haberdar olması,konunun yazılı hale gelmesi ve elinden bir şey gelebileceklerin yardım etmesine imkan tanınmasıdır.Tekrar geçmiş olsun iyiki kaskon varmış....
Teşekkür ederim. İnşallah o günleride en kısa zamanda görürüm. Belli mi olur belkı fuardan bıle alabılırımgeçmiş olsun cana zarar gelmemesi güzel haber. umarım yeni aldığınız motorun resimlerini paylaşırsınız. bu sizi baya motive eder.
Teşekkü ederim kardeşim ,düşünmen yeter.Üstadım çok geçmiş olsun.Okurken yaşamış gibi oldum.Çok kötü bir durum.Ayrıca bilinçli olduğun için tebrik ediyorum.Sana bir şey olmasın yeter.Alırsın bir er6 daha.Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle.
Haklısın . İnsan yaşadıkça öğrenir ve deneyim kazanır.cok cok buyuk gecmis olsun kardesim.inanki cok uzuldum.ama onemli olan sana birsey olmamasi.parani iade edince yeni bir motor alirsin.bu da sana ileride anlatacagin kotu bir hatira ve deneyim olarak kalacaktir.
Teşekkür ederim. Bana motorun sıfır fiyatını teklif ettiler. Zararım olmayacak.Çok çok geçmiş olsun hocam..Size sorum olacak yanlış anlamayın..Motorunuzu kaç'a aldınız kaskodan paranızı ne kadar aldınız eşit değerlermi yoksa motorun orjinal fiyatının altındamı ?
Teşekkür ederim .Allaha çok şükürÇok geçmiş olsun.
Üzülme vardır bunda bir hayır, canına bir zarar gelmemesi sevindirici bir haber.
Teşekkür ederim sağolasın.Çok geçmiş olsun ne denir bundan başka bilemiyorum. Size bir şey olmamış en önemlisi bu.
Evet çarpan araçlarında kaskolu olmasının faydası var tabı.Teşekkür ederim .Çok geçmiş olsun, size bir şey olmaması sevindirici,maddi kısmını da halletmişsiniz zaten, tekrar geçmiş olsun.
Aynen katılıyorum. aileme durumu anlatmadım çünkü kız arkadasıma bile bende birşey yok dememe ragmen yanıma aglayarak geldi. Yoksa bizimkiler memleketi toplar gelırdı.Geçmiş olsun beterin beteri var allah korusun şuan alçılar içinde hastahanedede olabilirdin yani mal canın yongasıdır ama cana geliceğine mala gelsin boşver üzme kendini..
Tek tesellım o zaten teşekkür ederim .geçmiş olsun boşver motoru düşünme size bişey olmamış.
çok teşekkür ederim .cok gecmis olsun. sana bir sey olmamasina cok sevindim. cana bir zarar gelmemis olmasi hepsinden onemli. kasko nun olmasi ve parani alabilmen de arti guzelligi. tekrar tekrar gecmis olsun.
Teşekkür ederim . sağlam pek parçası kalmadı amaGeçmiş olsun. Motorunuzun parçaları başka motorlara can versin onları yaşatsın, şahlandırsın.
Teşekkür ederim . Bunu benım motorum-aracım gıttı baska araclara ne olursa olsun gözü ile bakmamak ve baskaları da kaza yapıp yaralanmasın diye yaptım. Hatta bunu yaparken 2-3 defa ezılme tehlıkesı atlattım. Çünkü çoğu insanımız uyarılara aldırış etmiyor. Bazı şoförler yanımda durup bende birşey var mı ,birşey lazımmı diye sordular Allah hepsinden razı olsun. Hatta 2 tanesı şarjım olmadıgından telefonunu kullanmama izin verdi. Bazıları ise film seyreder gibi bakıp gectı .kanım dondu resmen yahu
Başkalarını uyarmak pahasına kendi canınızı tehlikeye atmışsınız ve bu davranış aslında ne kadar takdir edilse azdır.
Büyük geçmiş olsun allahtan size birşey olmamış ve motorunuzun parasını sorunsuz alacaksınız. Allahtan o kazada ölen yaralanan olmamış. Yani epey epey ucuz atlatılmış
Yakın zamanda izmirde bile en işlek caddelerinden olan anadolu caddesinde yarım saat buzlanma oldu da 20 25 araç spin atarak sağa sola çarptı. Allahtan tuzlama ekibi erken geldide buz çabucak çözüldü yoksa zincirleme kaza kaçınılmazdı.
Allah korumuş sigarayı tekrar bırakmanız ve bir daha kaza bela yaşamamanız dileğiyle
Teşekkür ederim .Okurken resmen olayı yaşadım, gerçekten çok kötü bir durumla karşı karşıya kalmışsın. Çok büyük geçmiş olsun. :salut: