- Konu Yazar
Sana en yapıcı eleştriyi ben yapayım; netteki profösyönel kullanıcıların videolarıyla kıyasla derim ben...
profösyönel derken??
Sana en yapıcı eleştriyi ben yapayım; netteki profösyönel kullanıcıların videolarıyla kıyasla derim ben...
En güzel cevabı verdiğin için teşekkürler. Sollamalarda abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Sağdan geçmek konusunda ise yanlış olduğunu kabul ettiğimi ve sadece izlerken keyif alındığını düşündüğüm için bu videoyu koydum. Bu kadar tepkiye anlam veremedim.
Yapıcı eleştiriler için teşekkürler fakat "havalı" olmaya çalıştığım falan yok. Yol da Bursa yönü falan değil, yönümüz Eskişehir'e doğru.
bursa şehir merkezi otomobilde bir garip kullanıyorsunuz zaten![]()
İzlerken motorsiklettekine birşey olmayacağından emin oldugun video diyebiliriz.
Google ghostrider yaz görürsün![]()
bu kadar tepki niye oluyor sevgili arkadaşım ben sana söyleyeyim mi ?
sizin sürüşünüz masum kalmasına rağmen, buraya işte böyle bastık aralardan böyle geçtik diye videolar koyuluyor bazıları da evet motorla böyle sürülüyor demekki diyerek deneyip kaza yapıyor. hayatlarını kaybediyorr: yapsanız bile koymayın lütfen. kendiniz izleyin zevk alıncak bir yanı yok ama zevk alın
senin videon bilinçsizliğe güzel bir örnek tepkiler ondan. ne varki bunda diyorsun. diyelimki sola sinyal verdin sollama yapacaksın arkandaki otomobil bastı kornaya ben de sağa çıktım diye senin yaptığın gibi geliyor. toparlayabilecek misinrisksiz sürün :bounce: maceralı sürüyosanız da buraya koymayın kardeşim bu kadar basit :rendeer:
bursa çıkışı sorası eskişehir yönü sanırım bu aradabayadır gelmedim ama çevre yolu bittikten sora mezitler içi falan olsa gerek
![]()
profesyonel
Tamam hatamı kabul ediyor, videoyu kaldırıyorum.