Arkadaşlar Merhaba,
Yakın zamanda Er6f almayı planlıyorum.. Sıfır fiyatları malum ortada olduğu için 2015 yada 2016 model temiz birşeyler denk getirebilirsem aranıza katılmayı düşünüyorum inş. 2015 ve 2016 model arasındaki farklar nelerdir? ve Alırken dikkat etmem gereken noktaları varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar Merhaba,
Yakın zamanda Er6f almayı planlıyorum.. Sıfır fiyatları malum ortada olduğu için 2015 yada 2016 model temiz birşeyler denk getirebilirsem aranıza katılmayı düşünüyorum inş. 2015 ve 2016 model arasındaki farklar nelerdir? ve Alırken dikkat etmem gereken noktaları varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar 2015 model er6f abs ile aranıza katıldım. Epey araştırmama rağmen arka çanta demiri ve koruma takozuyla ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım. Satın almak için önerebileceğiniz yerler ve fiyatlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
2012 den 2016 ya kadar ufak tefek makyaj farklari var,tek sele/parcali sele renk farklari var,abs/absiz farki var. Teknik veriler tasarim olarak %90 aynilar.
Sele farkı yok abs li abssız farkı var tabi. Ama yanılıyor olabilirim büyük bir fark yok kasada genel olarak.
Yazilan yorumlarin hepsini okumadim. Ki buraya oneri vermek icin de gelmedim aslinda.
Bu tarz basliklarda neden olmadigini merak ettigim motor Er6 N/F serisi. (14-15 kasa)
Sahsen Xj6 agirligi, Mt7 tasarimi itibariyle begenmiyorum.
Sv 650 de fiyat olarak zaten yukarida cikmisti, simdi daha da zamlanmis.
4 silindirle, veya sesli egsozla hic isim olmadi. Cift silindir, 600 cc acinca giden, 4-5 litre ortalama yakan kalitesi tartisilmaz makineler Sv ve Er6 serisi.
Su an malum sitede Kawa 22-23 bine cok temizleri var. 15 model N yesil kasa da efsane, F kasa da oyle.Ama ne yazik ki fazla kalmayacaklar. Zira yeni Ninja 650 36.800 TL bugunku kur ile.
Kredi cekecek imkanim olsa hic kacirmazdim da, sartlar malesef.
Bu yazi burda kalsin ileride donup ne kadar da hakliymisim la o zaman derim![]()
Fukaraligimin gozu kor olsun, hakli olmak degil motor sahibi olmak istiyorum lanr:
Motorum satiliktir arkadaslar. Bebek oldu arac aldim motor atil halde duruyor. Lastik haric kuruş masrafi yok. Kazasi belasi yoktur. Ilgilenen olursa yardimci olurum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-servis-bakimli-353776596/detay