Muhabbetinize kulak misafiri oldum. (Erhan'ı gördüm de konuya daldım demiyo da :mrgreen

er6f'i kullanmak nasip oldu. Çok sevdiğim bir kardeşim aldı bu yakışıklıdan. Ben de bir iki şey söyliyim. Öncelikle 0-100'de bana pek üstünmüş gibi gelmedi. Bir ikincisi Ali arkadaşın da laf arasında söz ettiği mevzu var; titreşim... Ben er6f'in böylesine titreşimli bir makine olduğunu hiç bilmiyordum.TIRRR TURRR! İlk bindiğimde resmen bi terslik var bu makinede gözüyle bakıyordum motora. Ama Anlaşıldı ki normalde varmış o titreşim. Biraz hızlandıktan sonra dikiz aynasında arka görüntüyü göremiyorsun resmen.

Yakıştıramadım kawa'ya. Bir de makineyle ufak çaplı bir kazası oldu arkadaşın. Ve resmen "Paramla rezil oluyorum abi" diyor. Servis illallah dedirtti. Hem aldığı yüksek ücrette (Grenajlar patladı, tamir edilip boyanacak), hem ürün teslimi hem de memnuniyet konusunda büyük bir zaafı var kawa'nın. Grenajlar il il dolaşıyor boyanabilmek için, ve er6f'in turuncusunu daha tutturamadılar. Sonunda da aynı rengi tutturamayacaklarına kanaat getirip motor sahibine bunu da söylediler. Çok yazık, yine yakıştıramadım Kawa'ya...
Ama artı yönleri de yok değil er6f'in. Öncelikle dönüşleri çok rahat. Benim Fazer'la 3 hamlede döneceğim dar alanda er6f tek hamlede dönebiliyor. Ayrıca ağırlık merkezi de yere çok yakın yapılmış Fazer'a göre, bu da çok pratik bir kullanım sağlıyor. CBF150 gibi geldi kullanımı bana :mrgreen: hem selesi de alçak. Oh valla :mrgreen: