Merhabalar Arkadaşlar geçen ay kawazaki Er6-N motorumla kadiköy natilus yakınlarında bi kaza yapmıştım kaza oluşuda ışıklarda bekleyen arabaların sağ kısmından geçerken bir araç yandan bana çarpmıştı ve zar zor yatırmadan durmayı başarmıştım.motorumda gidonda ve grenajlarda ufak hasarlar mevcuttu.Motorumu kartal soğanlıktaki kawazakinin Z-Moto servisine götürdüm.kazada %50 suçlu bulunduğum için motoru yaptırıcakta param olmadığından servisten aldım ve kullanmaya dewam ettim.sigorta şirketinden hala o kazanın parasını almayı bekliyorum.21 aralık cuma günü üsküdar zeynepkamil çocuk doğum hastanesinde karşı yönden gelen minibüs beni görmeyip dönmek isteyince motorla birlikte beni altına aldı.Şükürler olsun ufak ezikler haricinde bi yerimde bişey yok.bugün motorumu tekrar kartaldaki Z-Moto servisine götürdüm.(motor düzenli olarak zamanı geldiğinde servisi Z-Motoda yapılan bi motor)Bugun motoru bıraktıktan sonra servisten 1 tlf geldi ve önceki kazadan sigorta şirketinden nekadar para alıcağımı sordular bunun sebebini sorduğumda önceden gidonunuz hasarlıymış ona göre tekrar yazmıcaz siz ordan ödemesini yaparsınız tarzında bi teklif sundular bununlada kalmayıp sanki ben dolandırıcıymışımda Motorla kendimi ölüme atıp hasar yapıp bu iş üstünden para kazanıyomuşum muhamelesi yaptılar ve şimdi motorumu orda yaptırmıcam arkadaşlar kawazaki servisi diye güvenerek götürdüğüm Z-moto servise artık zerre itimatım yok.Motorumu yaptırmak için güvenebiliceğim bi Servis arıyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim.