Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam sayın er6 kullanıcıları. bugun itibariyle motoruma yoshimura trc egzoz taktırdım. fakat o2 sensörü olmadığından FI arıza ışığı yanıyor. aynı sorunu yaşayıp da çözümünü bilen buradan iletirse sevinirim. yorumlarınızı bekliyorum .

Uygun egzoz takmanız gerekirdi. ER6 için üretilen egzozlarda o2 sensörü yeri mevcut. Fakat bu aldığınız egzozda yoksa kendiniz yapmayı deneyin.

Merhabalar yeni aku aldim kendim takmak istiyorim nasil takarim nereden baslamam lazim aku nerededir motorun

2006si dha dsuk olursa makul sadece calnti we kaza olursa police bnce uyguna ckar bi arastrmalyim

Sizlere sorum yan ayaklik ayari varni ayakligi aciyorum motordan iniyorum motor cok dik duruyor ik bi ruzgarda devrilir tam sola egik acili yatmiyor varmidirr onun bir ayari ve birde motorum isindiktan sonra yanik kokusu geliyor onun sebebi nedir sizce

manifolt cikislarini motor blogunu bi kontrol et bence bi kablo falan deyiyo olabilir. mitor ıslakken çıkıyorsa o koku normal.

Evet mantikli kuruyken geliyor plastik nylon yanigi gibi ayni sonra motor soguyunca gidiyor koku

18gün sonra tek marşda çalışan motoruma huzurlarınızda ilanı aşk etmek istiyorum.:) kara çiçeğim seni seviyorum:rendeer::joker:

arkadaşlar ebaydan aksesuar bakıyorum Ninja 650R ile parçalar uyumlu mu bilen var mı.

Benim ki de bu cumartesi 15 gün sonrasında tek marş ile çalışarak yine beni şaşırtmadı, boşuna dememişler işleyen demir ışıldar diye.

Ninja 650 r ile uyumludur, tam olarak er6f demektir ninja 650r, yıllarına dikkat ederek istediğiniz aksesuarı alabilirsiniz. Yani 2006 modelinki 2009 a, 2009, 2012 ye uymayacaktır haliyle.

hersey hos guzel bnde bi hafta snra marsa bastm snki dun calsdrmisim gibi hmn calsdida radyator islaninca bide buhar cikarmasa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar