Ustadlarim merhaba motoruma 1 hafta binmeyeyim mars dugmesine basdigim zaman 5 sn falan basili tutyugumda mars aliyor motor isinfiktandan sonra marsa basar bazmaz aliyor acaba sikintim akudemidir
Ustadlarim merhaba motoruma 1 hafta binmeyeyim mars dugmesine basdigim zaman 5 sn falan basili tutyugumda mars aliyor motor isinfiktandan sonra marsa basar bazmaz aliyor acaba sikintim akudemidir
Bu durum benim kışın başıma geliyor. Merak etmeyin gayet olağan bir durum fakat yinede akünüzü bir kontrol edin.
mt09, er6 yı kawanın elinde patlattı dediler bi geçmiş olsun diyeyim dedim ya![]()
Benimkisi 4 silindir merakından, 3 silindir de olur aslında param yetse, dur ben bi daha bakayım şu banka kredi oranlarına![]()
hee fazer patlamamış yani ?
valla fazer daha nası patlasın..fiyat zaten 12-14 çok makul...bu fiyata 4 silindir gücü kuvvatı yerinde alete binen adam başka hangi motora binerse tatminiyet duygusu çok farklılaşır...er6 cıların içinde bi yerde 4 silindir yatıyo en azından![]()
Benimkisi 4 silindir merakından, 3 silindir de olur aslında param yetse, dur ben bi daha bakayım şu banka kredi oranlarına![]()
kaç model ?Merhaba yakın arkadaşımda er6n var 5 10 km yol yaptıktan sonra kırmızı ışıkta durunca motor stop ediyor kendi kendine sonra tekrar calıştırıp yol alıyoruz bunu bir kez yapıyor sadece birkez neden sebep nedir sizce??