Arkadaşlar selamlar; bende 2014 model er6f kullanıcısı olma yolunda ilerleyen ve forumun tamamına yakınını okumuş birisi olarak aranıza katılıyorum. İstanbul trafiği beni isyan ettirip 4 tekerden soğuttukdan sonra ulaşım aracı olarak baktığım motorsiklet tam bir tutku haline dönüşmüş durumda. Öyleki araba kullanmam gerektiğinde artık ayaklarım geri geri basıyor içimden koltuğuna dahi oturmak gelmiyor

. Hala kendime motorsikleti neden daha önce tercih etmemişim diye sorup duruyorum. Herneyse ben Honda cbf 150 kullanıcısıyım vitesli motora alışabilmek amaçlı aldım ve 10.000km yol yaptım. Daha öncesinde de scooter tecrücem olmuştu. Yaklaşık 2-3 aydır günlük şehir içinde kullanabileceğim, daha oturaklı, çokda agresif olmayan ama gücü elinin altında bulunacak, 600cc motorlara nispeten az yakan, rahat, keyifli bir motor için araştırma içerisindeyim. Bu araştırmanın sonucunda Nc700s, XJ6, ve Er6f'e kadar tercihlerimi eledim ve en sonunda parça, servis vb. okuduğum sıkıntılara kulaklarımı tıkayarak; Kawasaki'nin gönlümden geçen motor olduğuna karar verdim. Buraya kadar herşey tamamdı benim için. Ta ki dün evimin yakınındaki bir Kawasaki yetkili servisine (0 satışıda olan) gidip tanışmak, motoru görüp fikir alışverişinde bulunma gafletine düşene kadar. Paramla rezil edileceğimin garantisini anlamam 2 dakikamı almadı diyim siz anlayın. Kararını vermiş cebinde motorun parası ile gelen bir müşteriye bile nasıl davranacağını bilemeyen saygı yoksunu adamlar karşıladı beni orada. Ben müşterilerime aynı şekilde davransam iki gün sonra aç kalırım valla bu nasıl iş yapmaktır çözemedim. Kararımdan vazgeçmiş değilim hala er6f diyorum ama anladımki müşterisinin değerini bilen, doğru düzgün işini yapan, güleryüzlü, güvenilir bir servis şart. Çokmu şey istedim bilmiyorum arkadaşlar bu ayarda sizin tanıdığınız güvendiğiniz yetkili servis varmıdır? İstanbul'da nerede olduğu önemli değil (en azından garantisi bitene kadar). Yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar.