- Motosikleti
- SuZan
biz kawa'nın egzozunun cıvatasıyız Hülooooğğğğ
arkadaslar abiler motorcu Yoldaşlar canavar gibi makinalarınız var 0.3 saniye vibrasyon vs bırakın bunları yav 
Ortalik karışmış bakıyorumda![]()
korum takozunu nerde bulabiliriz . olanlar resim eklerse sevinirim örneklere bakıcam.
korum takozunu nerde bulabiliriz . olanlar resim eklerse sevinirim örneklere bakıcam.

Merhabalar sıfır er6n alıcam en uygun nerden alabilirim. Nakit parayla arıcam birkaç yerden fiyat aldım sizin bildiğiniz en uygun bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şehir zaten önemli değil bildiğim kadarıyla gönderim yapıyorlar. şimdiden teşekkürler.
Gidonda boşluk varsa fuş takımı değişecek. Hem dediğiniz gibi virajlarda güven vermez hem frenleri zayıflatır. 3-5 yıl içinde motosikletlerde olması muhtemel birşey fakat dediğiniz gibi bir kaza sonucu da olmuş olabilir.Merhabalar, benim 2006 er6f virajlarda güven vermiyor. Tramer kaydı yoktu, ama ön diskin yamuk oluşu, gidondaki boşluk süphelendiriyor beni acaba önceki sahibi önden bir yere mi girdi diye. Uzun zamandır er6f kullanan bir arkadaş var mıdır acaba beşiktaşa taksime yakın, bir kullansa benim motoru, kendininkiyle karşılaştırsa? Z motoya götürmeye korkuyorum
Gidonda boşluk varsa fuş takımı değişecek. Hem dediğiniz gibi virajlarda güven vermez hem frenleri zayıflatır. 3-5 yıl içinde motosikletlerde olması muhtemel birşey fakat dediğiniz gibi bir kaza sonucu da olmuş olabilir.
Kadıköyde GKN motora uğra. tahminen 80 100tl gibi birşey tutacaktır fiyatı. Muhtemelen 1 gün sonra motosikletini teslim edecektir.
Şuanda benim motosikletimde aynı sebepten orada.
Hocam yakın çevremde o kadar çok motorcu arkadaşlarımız olmuş olmasına rağmen bu motordan kullanan olmadığı için boyut anlamında işimiz biraz tahminlere kalmış oldu.
internetteki üzerine adam oturmuş er6n fotoğraflarını bulup baktığımızda ise boylarının kaç olduğunu bilmediğimiz için yinede bir fikir sahibi olamadık
Enduro gidonundan kastınızdaki amaç sanırım direksiyon biraz daha yükselmiş olacağı için enduro tarzı oturuş pozisyonuna bir nebze yaklaşmak anlamında olsa gerek..
Buarada sahibinden.com daki motosiklet ilanlarına bakıyorum ama her zaman genelde duyduğum şey orada yazan fiyatlar ile satılan fiyatlar arasındaki fiyat farkı oluşuydu...
ondan dolayı gerçek satışta bu motorların 2006 2007 modelleri yada en düşük modelli abs'li olanlarının nekadardan satıldığı hakkında bilgisi olan varmı...
Sonuçta herşey bütçe ayarlamasıyla ilgili olacağı kaçınılmaz bir gerçek![]()
Dediğim servisteki arkdaş sağ olsun işini temiz yapar. Orjinali değil yanlış hatırlamıyorsam araba için olan motosiklete uygun ebattaki bilyaları kullanıyor ve dediği orjinaller 4-5 yıl içinde tekrarlarken. Bunlarda bu sorun bir daha yaşanmaz (kaza vs gibi bir şok gidona, bilyalara binmediği sürece)Ben de yarım fuş takımını değiştiriyorum. İster istemez rahatsız ediyor insanı..
Gidonda boşluk varsa fuş takımı değişecek. Hem dediğiniz gibi virajlarda güven vermez hem frenleri zayıflatır. 3-5 yıl içinde motosikletlerde olması muhtemel birşey fakat dediğiniz gibi bir kaza sonucu da olmuş olabilir.
Kadıköyde GKN motora uğra. tahminen 80 100tl gibi birşey tutacaktır fiyatı. Muhtemelen 1 gün sonra motosikletini teslim edecektir.
Şuanda benim motosikletimde aynı sebepten orada.