Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese merhaba, bu gün z moto dan sıfır er6f teslim aldım. Yarın resim ve izlenimlerimi paylaşırım ama çok keyifli bir motor. Kafama takılan bisey var size onu sormak istiyorum. Kontağı kitleyip anahtarı çekiyorum, genede sinyaller çalışıyor bu normal midir ?
Şimdi öğrendim gece parkları içinmiş bi tık geride kontak kapatırsam sorun yokmuş :)

1den 2den boşa almakda zor. hele boştayken 1e takınca took ediyo. aslında güzelde oluyo mz,ler gibi:)

beyler , z motodan cevap maili geldi şu şekilde :

yedek anahtar 40 Tl
servise manuel kitapçığı 150 € . bu nasıl iştir böyle :D elinde Türkçe kitapçığı olan var mı acaba ?

beyler , z motodan cevap maili geldi şu şekilde :

yedek anahtar 40 Tl
servise manuel kitapçığı 150 € . bu nasıl iştir böyle :D elinde Türkçe kitapçığı olan var mı acaba ?

Yedek anahtar için Çin'den ham anahtar 2 dolar, kopyalatmak 1 lira,
Service manueli internetten indirip bastırmak 5 lira desek temiz iş, güzel çözüm. :)

Türkçe servise manueli yok bildiğim kadarıyla. Son modellerde verildiyse bilemem.

Yedek anahtar için Çin'den ham anahtar 2 dolar, kopyalatmak 1 lira,
Service manueli internetten indirip bastırmak 5 lira desek temiz iş, güzel çözüm. :)

Türkçe servise manueli yok bildiğim kadarıyla. Son modellerde verildiyse bilemem.

Bende yeni aldım türkçe kitapçık vermediler sordum yok dediler :(

Eğer motorunuzun bakımlarını kendiniz yapıyorsanız service manuel gerekli. Fakat uğraşmıyorsanız gerek yok.

Abi hayırlı olsun diyelim, daha yeni görüyorum :) Dibine KA keyfini çıkar kazasız belasız :thumleft:

Teşekkürler iyi dileklerin için seninde gönlündeki motora kavuşman dileğiyle eyvallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Z moto Önü Arkadaşlarla

Uploaded with ImageShack.us

daha iyi resimler çektikçe paylaşırım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar