Plakamı eve gidince ruhsata bi bakayımda yazıyım
34 BY ????
Arkadaşlar Merhaba,
Evlilik sebebeiyle çok sevdiğim motorumu satmak zorundayım. Malum düğün yapmak zor. sahibinden.com daki linki veriyorum isteyen bana cepten ulaşabilir.
Kazasız,belasız,keyifli sürüşler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-er-diablo-98469283/detay
ER-6F al satıcı F hertürlü satarım ama Versys e kaç kişi bakıyor die satmak bile istiyebilirSelam herkese,
Bir konuda kafam karışık yardıma ihtiyacım var. Versys ile ER-6F arasında kaldım. Muhtemelen sıfır alıcam, ancak hangisi bir türlü karar veremedim. Tip olarak ER-6F'i daha çok beğendim. Ancak, satıcı, ER-6F'in süspansiyonunun daha sert olduğunu söyledi. Amacım bu motorla, çok uzak olmayan uzun yollara gitmek. Uzun yolda motorun konforu hakkında bilgi verecek olan var mı? Genellikle 2 kişi biniyorum motora. Bu motorun artıları eksileri nedir acaba??
Arkadaşlar merhaba. Bu haftasonu motorum acaba ne kadar yakıyor merak ettim ve 20 tl benzin atıp km sıfırladm. 50 km sonra öksürmeye başladı motor ve benzin aldım tekrar. Bana göre çok yakıyor gibime geldi. Ustam Hawa filtreni temizleyip bujilere bi bakalım dedi. Siz ne dersiniz? Sizce napmalyım
En kısa zamanda Hawa filtresini temizleticem. Bujiler elden gecicek bakalım n değişecek. Test eder burada paylaşırım değerleri. Er 6 az yakar dedik aldıkcebimizi yakmaya başladı şimdiden umarım düzelir yakıt tüketimim
er6 az yakıyor diyorlardı :silent:
Arkadaşlar lastik basınçlarının ön arka kaç ps olması lazım ?
Ben NC kullanıyorum. Aynı lastik ebatlarına sahip motor. Ön 36, arka 42.