Amin darisi tum isteyenlerin basina inasallah
Haftasonu bi aksilik çıkmazsa gidicem arkadaşın yanına, kalıp yaptım demiş bugün, orda bakarız duruma, fotograf falan çekeriz, içime sinerse yaparız, ondan sonra beğenirsen haber verirsin arkadaşa söyleriz Engin. Beğenmeme durumunda olabilir yaniBen de bi test edelim de önce, dediğim gibi beğenenler arkadaşla irtibata geçer, ben de yardım ederim sorun olursa.
Haftasonu bi aksilik çıkmazsa gidicem arkadaşın yanına, kalıp yaptım demiş bugün, orda bakarız duruma, fotograf falan çekeriz, içime sinerse yaparız, ondan sonra beğenirsen haber verirsin arkadaşa söyleriz Engin. Beğenmeme durumunda olabilir yaniBen de bi test edelim de önce, dediğim gibi beğenenler arkadaşla irtibata geçer, ben de yardım ederim sorun olursa.
Neden olmasın ki? Güç - tork değerlerine bakın, yakıtlarına bakın performansı bellidir. Nerdeyse her özellikleri birbirine yakın, öyle çok fark yaratacak özellikleri yok.Arkadaşlar, internette yabancı sitelerde yaptığım araştırmalarda Diversion XJ6 veya XJ6f ile kawasaki er6n veya er6f karşılaştırması yapan test sürücüleri yorumlarında hep er6n veya er6f bir adım önde diyorlar. Ama 2 silindirli bir makinanın 4 silindirli bir makinadan önde değerlendirilmeside kafama MALUM BESLENEN KİŞİLERİN DERGİLERE yazdığı yazıları aklıma getiriyor. Bu iki yamaha ve kawasaki motorları kullanan var mı? Varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Saygılar![]()
Arkadaslar haftasonu gezmek icin disari ciktiginizda bir gunde kac litre yakit yakiyorsunuz?
Yazin sehirici sakin kullanim 5 lt. tapagaz 6 lt. yaktim, 100-130 arasi sabit giderek uzun yolda 3.9-4 lt. yaktim. Bu aralar sehir ici 6-6,5 lt. arasinda oynuyor, kisin fazla yakiyor meret.