dikkat ediyorumda piyasada 1 tane 2009-11 arası satılık er6-n yok! ya 2006-7 yada tek tük 2012 model yeni kasaları var.bence en yakışıklısı 2009-10 modelleri...arayıştayım!!!![]()
Arkadaslar motorumu araba alacagim dan dolayi satiyorum düşünen olursa tel den irtibata gecebilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2012-model-tertemiz-er6n-103632284/detay/
ben de senin ilanı gördüm de buraya soracaktım daha yeni aldı neden satıyo diye...gerçi baya da kullanmışsın...hevesini almışsındır yani![]()
dikkat ediyorumda piyasada 1 tane 2009-11 arası satılık er6-n yok! ya 2006-7 yada tek tük 2012 model yeni kasaları var.bence en yakışıklısı 2009-10 modelleri...arayıştayım!!!![]()
ben şuana kadar yüzeysel araştıran biri olarak kasa farklarını say desen sayamam neler olduğunu...onun için şu an farketmiyo benim için...
onun için sen de takma![]()
ben şuana kadar yüzeysel araştıran biri olarak kasa farklarını say desen sayamam neler olduğunu...onun için şu an farketmiyo benim için...
onun için sen de takma![]()
E]Al bak yukardaki mesajda canasil in sattigi motor tam da senin istedigin 2009 kasaAdam daha napsin sana, ilani da vermis
Eger fiyat fazla geliyorsa ve bir onceki kasayi da alirim diyosan Yalova da sanirim birtane vardi, 13000 istiyordu sahibi ancak pazarlik payi vardi, o da 8000 km civarinda olmasi lazim, o da olabilir, ben onu begenmistim aslinda ama iste fiyat fazla geldiginden alamadim.
o yalovadaki motor nerden baksan 6 aydır ilanda duruyor.bi yamuğu var sanırım yoksa şimdiye satılmış olması lazımdı.bide bu motora gri renk yakışmıyor bence.en güzeli siyah olacak arka amortisor kırmızı.Canasil07 nin motoru güzel lafım yok ama beyaz renge alerjim var![]()
er 6 n de gidonu yukarı kaldırma şansımız oluyomu?
[/COLOR]
arka kuyruk,gösterge paneli,motor blog ve şase rengi.2006-2009 yani 1.nesil modellerinde bu uyumlar biraz daha kötü.2009-11 arası 2.nesil daha derli toplu göze daha hoş gelen detaylar.2012 yani 3.nesil tasarım olarak son nokta ama fiyatıda malum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
E]
o yalovadaki motor nerden baksan 6 aydır ilanda duruyor.bi yamuğu var sanırım yoksa şimdiye satılmış olması lazımdı.bide bu motora gri renk yakışmıyor bence.en güzeli siyah olacak arka amortisor kırmızı.Canasil07 nin motoru güzel lafım yok ama beyaz renge alerjim var![]()