Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sözüm söz Durmuşum, benden sonra motor senin olacak.:)

---------- Post added at 09:16 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

Teşekkür ederim F54
ayakta alkışlıyorum seni abi :) kısmet..ama daha motoru göremedik o nasıl olacak:)

herkese merhaba araştırma içerisindeyiz er 6n düşünüyoruz 2012 modelini kulanan alan varmı acaba bilgi verbilecek

c90

Kawa versys 650 mi yoksa er-6f mi bu konuda bana destek verebilecek varmı 0 km düşünüyorum

c90

gönlümün yarısı hem toplu arkadaşlarla tura çıkmak hemde bağımsız tek başıma kontrollü hızın tadını çıkarmak bu ikisine en yakın hangisi diye sorsam daha doğru olurdu kusurabakmayın

er6n almayı düşünüyorum boyum 185 civarı acaba sıkıntı olurmu..
ayrıca abssiz sıfır olarak 17 vermek mantıklımı acaba sizce
birde izmirde oturuyorum bu ilandaki motor forumdan mı veya ne dersiniz ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-orjinal-arayanlar-icin-82820684/detay/

boyum 1.86, kilom ise 80. önünde puig tur camı olan bir en6n'e bindim, üstelik ön amortisör yaklaşık 2 cm alçaltılmıştı. Gayet rahat bir şekilde yolculuk yapılabiliyor, eğer sıkıntı olursa gidon yükseltme aparatı ve tur camı alırsın olay biter :)

11121703101343241.jpg

motor temiz duruyor ama bir baktırmak lazım

beyler kappa veya givi çanta alıcam. Taşıma demir fiyatları biraz uçuk geldi. dışarıda yaptırma şansım varmı sizce? yoksa paraya kıymam mı gerekir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------

boyum 1.86, kilom ise 80. önünde puig tur camı olan bir en6n'e bindim, üstelik ön amortisör yaklaşık 2 cm alçaltılmıştı. Gayet rahat bir şekilde yolculuk yapılabiliyor, eğer sıkıntı olursa gidon yükseltme aparatı ve tur camı alırsın olay biter :)

http://nsa22.casimages.com/img/2011/12/17/11121703101343241.jpg

motor temiz duruyor ama bir baktırmak lazım
Tur camı rüzgarı ne kadar engelliyor, deneme fırsatınız oldumu? Sanayide kendi kafama göre cam kestiricem kışa doğru

beyler kappa veya givi çanta alıcam. Taşıma demir fiyatları biraz uçuk geldi. dışarıda yaptırma şansım varmı sizce? yoksa paraya kıymam mı gerekir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------

Tur camı rüzgarı ne kadar engelliyor, deneme fırsatınız oldumu? Sanayide kendi kafama göre cam kestiricem kışa doğru
Tur camlı ve tur camsız 2 motoru kıyasladığınızda , oldukça fazla bir fark göreceksiniz. :)

merhaba şehir içi çok sık fan açıyor motor sürekli çalışmıyor tabi ama fan sonuçta huzursuz ediyor beni..
sizce nedir

fan şehir içi açıp açıp duruyo zaten ısınıyo makine rüzgarı seviyo heralde ama ben pek sevemedim
motorda orjinalden farklı düz inen arkaya doğru headers var sonda orjinal tüp bu haeders yakıtı artırırmı normal kullanımda sizce eksisi varmı bana yoksa oorjinali takmam lazımmı bi şekilde ...
bide şuan tam depo şehir içi genellikle en fazla kısa düzlüklerde gittiğimi varsayarsak tam depo ile ortalama ne kadar gitmem normal sizce yada anormal :

birde motorda yağ çizgisi ilk tırnağın biraz üstünde duruyor ikisi arası durması gerekiyor diye biliyorum yağmı yakıyor eklemelimiyim anlamadım..
yağ yakıyomu kaçırıyomu onuda bilemedim siz nedersiniz

birde motorda yağ çizgisi ilk tırnağın biraz üstünde duruyor ikisi arası durması gerekiyor diye biliyorum yağmı yakıyor eklemelimiyim anlamadım..
yağ yakıyomu kaçırıyomu onuda bilemedim siz nedersiniz

Bir motor dergisi testinde ninja 650r (er6f) yeni kasa model için (2010) gaz makul ölçüde kullanılırsa bir depo ile (15.5 litre) 330 km yol yapılabildiğini yazmış.

3.8 litre, 82.5 kmde gibi...

Çok sıkıştırrsan 100 kmde tahminim 6-7 litre civarında yakar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar