Selam arkadaşlar, çook uzun bir aradan sonra yine beraberiz.. ilk ER6 mı 2006da fuardan almıştım,ilk aşkım

ilk çıkmıştı, kimse bilmez anlamaz, kurye motoru sana tipler bile vardı.
motoru aldım, direk başlık açtım.,,
başlık burada

http://www.motosiklet.net/forum/taz...894-beklenen-kavusma;kawasaki-er6n-aldim.htmlhttp://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/11894-beklenen-kavusma%3Bkawasaki-er6n-aldim.html
buyrun ilk motorumun fotoğrafları
sonra sattım, niye sattım 4 silindir sesi istiyordum, hız tutkum var, aradan 3 sene geçti anca toparladım durumu ve CBR 600 RR ımı aldım, benim için yeri farklıdır..

ve yine sattım, bu arada Kymko 250 maxi scooter aldım ama 2-3 kullandım, sattım, resmi yok.
vee son olarak aklım hep 4 silindir sesindeydi ama mantıklı oturup düşününce şehirde rahat gezilebilir, artçı için inmesi binmesi kolay, FAZLA YAKMAYAN.. malum benzin olmuş 5 lira, kullanımı kolay, gazı açtımı uzayan, sevimlimi sevimli KAWASAKİ ER6N 2011 almaya karar verdim, atladım gittim Bodruma, 2 el bu makinayı aldım, Aldığım arkadaş sağ olsun dürüst hiç sıkıntısı yok dedi inandım ve gittim, kendisiyle tanıştık beni ağarladı. Buradan selam olsun Ali kardeşim...
2011 model 12700 km de motorumu dün aldım geldim.. ilk fotoğrafları...
Yolda 8 radar atlattım, yusuf yusuf geldim, geçen sene 600rr la Bodruma gitmiştim, şans işte Bodrumun içinde yemiştim radarı

220 tl.. hala koyuyordur bana...
Ve şimdi yeni yol arkadaşım İstanbulda.. Allah herkeze nasip etsin...
178 km yolu 33 tl ile aldım. kilometrede 185 kuruş. Biraz basınca 220 kuruşa kadar çıkıyor. Toplam Bodrum İstanbul arası 160 tl ye geldim. Ama 2 ay sonra bu verilerin hiç önemi kalmayacak benzin litre fiyatının hızlı yükselişinden dolayı o yüzden şöyle yazmakta fayda var. 100 km 4 litre yakıyor. Bazen 3.8-3.9 litre.. sabit 90 ile giderseniz.. uzun yol için ön cam ihtiyacı var, artı olarak sizin tavsiyeniz varsa iyi olur, koruma demiri veya takoz arıyorum. Ucuzu varsa taktırırım yoksa orjinal alıcam. Lastikler her zamanki gibi Dunlop. 2006 modelindede aynı Dunlop vardı, tek kelime ile REZALET!!! REZALET X 10 !!!! bu adamlar lastik yapmyı bilmiyormu yoksa TR ye gönderdiklerinde mi bir sıkıntı var anlamadım... İlk fırsatta Metzeler taktırmayı düşünüyorum. Aradaki farkı mümkün değil kelimelerle anlatamam.. Yaşamanız lazım, lastiğin size güven vermesi lazım.. Kesin metzeler M5 tavsiyemdir..