Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gördüm ilanı hayırlı satışlar dileyim sana,ama er 6 benim altımda küçük kalır abi diyip duruyor.cbf 1000 veya TDM düşünüyor gibi.cumartesi benim yanıma hasanpaşa'ya gelicekler motoplus'tan birşeyler almaya olmadı telefonlaşırız belki tercihini değiştirir .eğer yarın gelirlerse sende bu tarafta olursan telefon açarım sana,görüşürüz.
Tamer abi ben yarın öğleden sonra anca uyanırım :)özelden size telımı vereyım gelecek olursanız arayın benı ,hem motora bakarsınız hemde bahaneyle görüşürüz çay falan içeriz.

Er-6 n/f

lerin motor ömürleri ne kadardır 2.el alımlarda ortalama km ne olmalıdır? Kaç km den sonra rekletifiye girer ?

Son düzenleme:
F serisi çok yakın geliyor bana beğendiğim bi görünüşü var. Düşünüyorum aslında ama neden bu kadar 2.el piyasası düşük bu motorların o beni soğuttu açıkcası çok az sayıda var yav temizini düzgünü alınırken nasıl buluncak satarken nasıl satılacak :silent:

Er-6 n/f

lerin motor ömürleri ne kadardır 2.el alımlarda ortalama km ne olmalıdır? Kaç km den sonra rekletifiye girer ?

er6'lar uzun ömürlü motorlardır motoru üzecek şekilde kullanmazsan bakımlarını adam akıllı yapar veya yaptırırsan dert olmaz çok uzun km'lerde binersin problemsiz

F serisi çok yakın geliyor bana beğendiğim bi görünüşü var. Düşünüyorum aslında ama neden bu kadar 2.el piyasası düşük bu motorların o beni soğuttu açıkcası çok az sayıda var yav temizini düzgünü alınırken nasıl buluncak satarken nasıl satılacak :silent:

eski f ile hiç alakası yok ama yeni f ile ilgili yorum yapamayacağım kullanmadım çünkü.
2. el piyasasının düşük olmasının nedeni distribütörü malum z-moto pek ucuz denemez servis olarak ve alan kişilerde motoru tanıyan bilen kişiler uzun km'lerde binmek için alıyorlar
ha böyle olunca 2. el piyasıda bu şekilde oluyor (=

Hatta o hale gelmiş ki er6 sorularına 600f ciler cevap veriyor :p :queen: Yani almak zor bu motoru diyorsun ucuzunu temizini bulmak anca tanıdık dost lazım internetten öyle elenip secilcek bi motor değil hakkatten çok az

mekanik olarak kolay arıza çıkartan bir model değil
avrupada çok tutuluyor mesela er6f ama türkiyede hak ettiği yerde değil bence o kadar. motor kullanıcıların %40'ı bu motoru bilmiyor bile bence kalan %40 ise motosikletin aslında m'sini bile bilmeyen görünüş ve ses itibari ile caka yapacam diye ss kullanan apaçi tayfası iyi motor olarak tanımıyorlar bu modeli %10 ise kendi tercihlerini bilerek satın alan motorcular tabi %10 içerisinde er6 kullanıcıları da dahil

başına kaza bela gelmemişse daha doğrusu ciddi bir kazası yok ise alınabilir motorlardan birisidir bence. kaza yapmamış demiyorum çünkü 2 tekerlekli bu makinelerin kendi başlarına dengede durabilme özelliği yok grenaj aksamı en ufak kazada kırılıyor. önemli olan değiştirilmiş veya tamirinin çok iyi ustasında yapılmış olması

Hem görünüş hem yakıt hem de son hız konusunda yeterince tatmin edici bi motor tam uzun yolluk :) bakalım kısmet ya bulabilirsek bi tane ama çok zor tabi. Bi de tabi para konusu var biriktirmek lazım :cherry:

Merhaba arkadaslar daha oncede yazmistim heralde ben de er6n almak istiyorum yanliz takas ile ilan numaram 70542365 bu arkadaslar sahibinden de. Dusunen olursa irtibata gecerse sevinirim. İyi formlar herkeze.

givi arka çanta taşıma demirini satıyorum. 2009/2010 ve 2011 F ve N kasalara uygundur. 90€ ya almıştım ve sadece bir kez Çanakkale'ye giderken kullandım.

bu motora sahip olupta satmak hayal bile edemeyeceğim birşey
çok şanslısınız umarım bir gün benimde olur bir nakedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar