Forumdaki bütün er6 'cılara merhabalar...145 sayfanın tamamını okumuş bulunmaktayım. Sayeniz de er6 n almaya karar verdim.Sadece 2 senelik scooter tecrübem ve 6-7 kere aprilla pegaso ve caponord kullanma tecrübem (kısa mesafe ve trafiğe kapalı alanda) var.Evli ,mutlu ve coçuklu olduğum için motorsikleti sadece İstanbul içi trafikte kullanabileceğim. Acaba bu er6 n'yi kullanmayı becerebilirmiyim?
Şu anda yurt dışında olduğumdan; ancak aralık gibi alma durumum var.. Ama tabii bu, formlarda önceden bilgi edinmeme engel değil!. Araştırmaya biraz erken başlamamın sebebi de uzun zamandır siz motorsiklet kullanıcılarının ,şehiriçi trafiğe uygun başka, kuvvetli bir motorsiklet tavsiye edip etmemenizdir. Bu benim için önemlidir. Teşekkür ederim...
Şu anda yurt dışında olduğumdan; ancak aralık gibi alma durumum var.. Ama tabii bu, formlarda önceden bilgi edinmeme engel değil!. Araştırmaya biraz erken başlamamın sebebi de uzun zamandır siz motorsiklet kullanıcılarının ,şehiriçi trafiğe uygun başka, kuvvetli bir motorsiklet tavsiye edip etmemenizdir. Bu benim için önemlidir. Teşekkür ederim...