parçayı kuzenim boyayacak..Renk kodu lazım..Kitapçık bende yok malesef..Boya kod girilerek bilgisayardan çıkarılacak...Acil arkadaşlar varsa bi bakıverin elinizde
Ben aldım bebek gibi 9000 liraya 20300 deydi aldığımda..Alalı 2 hafta oluyor...Motor süper,en ufak bi arızası yok ve kappa çantalı...
bende 2011 kasa var 1 depo ile şehir içi 0-150 km/s hızlarda 250 km goruyorumgüle güle kullan. şehir içinde yakıtı nasıl? ya ben hobi değil taşıt olarak kullanmak istiyorum ve memur çocuğu bir üni öğrencisiyim ::coool:: er5 gibi yakarsa yandık::153::
Ben aldım bebek gibi 9000 liraya 20300 deydi aldığımda..Alalı 2 hafta oluyor...Motor süper,en ufak bi arızası yok ve kappa çantalı...
motosikletimi kullanırken el bileklerimde ağrı sağ el parmaklarımda uyuşma oluşuyor,gidon yükseltme aparatı nerden temin edebilirim,başka alternatifler varsa paylaşımda ve yardımda bulunmanızı rica edicem
ebay den sipariş edebilirsiniz, ben swmotech almıştım çokda işe yaramıştı, o uyuşma karpaltunel habercisidir haberiniz olun. dikkat edin.
Arkadaşlar yok mu bi cevap verecek yardımcı olacak
ellerdeki uyusma eldivenlerinizden de kaynaklanabilir arkadaslar? ben SİLİKONLU ELDİVEN aldım, ellerimde uyusma oldu. normal deri eldivenimde olmuyor :wiinkk:
Arkadaşlar sonunda boyayı buldum...Orjinal rengi Standox un sitesinde var..Hatta Kawasaki için olduğu yazıyor sitede...Yani Kawa ya özel açılmış bi sayfa Standox ta..Boya numarasını veriyorum işine yarayan olursa Standox un bayisine gidip çıkartabilirsiniz...762087 bu numara Standox taki boya kodu Er6-F in...Boyanın adı yani renginin adı Galaxy Silver...Bu arada Kench arkadaşım teşekkür ederim ilgilenmişsin..Herkes senin kadar duyarlı değil...Colorrite sitesindeki boya kodu bulunamıyor boyacılarda...474 olan
![]()
Arkadaşlar sonunda boyayı buldum...Orjinal rengi Standox un sitesinde var..Hatta Kawasaki için olduğu yazıyor sitede...Yani Kawa ya özel açılmış bi sayfa Standox ta..Boya numarasını veriyorum işine yarayan olursa Standox un bayisine gidip çıkartabilirsiniz...762087 bu numara Standox taki boya kodu Er6-F in...Boyanın adı yani renginin adı Galaxy Silver...Bu arada Kench arkadaşım teşekkür ederim ilgilenmişsin..Herkes senin kadar duyarlı değil...Colorrite sitesindeki boya kodu bulunamıyor boyacılarda...474 olan
![]()