merhaba arkadaslar sehir ici ve uzun yol icin cbf 600 650 bandit s yada er 6f ve arasinda secim yapamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz ?
Bandit yerine daha güncel modeller olan CBF600 ve ER6-F'e odaklan bence.
ER6-F, çift silindirli olması nedeniyle yakıt ve işletim giderleri bakımından biraz daha ekonomiktir. Gücü 72 HP'dir.
CBF600, 4 silindirli ve 78 HP güce sahip bir makina. Selesi hem tek, hem de artçılı olarak ER6'ya göre daha rahattır.
Honda'nın yaygın servis ve yedek parça ağı avantaj, bu konuda Kawasaki'nin distribütörü Z-Moto sınıfta kalıyor.
İkisi de düşünülebilir yani; hangisi içine siniyorsa.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 ----------
cakalaz kardeşim 2006 er6f var 8.5 bin istiyor 2007 fazer var 13 istiyor hangisini alayım aşaggı yukarı ikisinide kullanmış insansın hangisi rahat sürüm zevki fazla kullanımı daha kolay (zaptetmesi) gecen bir fazere bindim satıcının 2 ci viteste bastım kafa salladı tırstım dogrusu ama arkapovic egsoz vardı cok tatlı sesi cıkıyordu yanı fazeri alsam sırf sesi icin alıcam ama kararsızım![]()
Yazık günah yahu 2007 Fazer'a o kadar paraya acırım.. Çünkü etmez.
ER-6 temizse al kardeşim, Fazer'dan daha dengeli, zaptetmesi kolay, daha keyifli bir makinadır. Sırf ses için alınmaz o makina.
Ama 13 bini gözden çıkardıysan 2006 model temiz 600F bulursan kaçırma derim. Hem 4 silindir sesini alırsın, hem de her yönden adam gibi makinadır yani, öyle Fazer'la fln kıyaslanamaz. Son kuruşuna kadar değer.
Son düzenleme: