evetttt 2 saatlik calisma sonucunda istediğimi elde ettiğimi düşünüyorum.
temizliğe başlamadan önceki hali..
![]()
temizlikten sonraki hali : )
![]()
![]()
![]()
artik motorumu daha cok seviyorum : )
Ne ile temizledin acaba ?
Er6n-f çok sağlam motordur tavsiye ederim.Düşük kilometreli motorlar genellikle alınıp aile baskısı,kullanamama gibi nedenlerden dolayı satlıyor alacağın motoru incelersen zaten km'sinin orjinal olup olmadığını anlarsın duruşundan ama bence alacağın motor sahibinin ilk motoru olmasın bunu araştır da al çünkü ilk motoruysa ve bilgisi yoksa dış görünüş olmasada motorun ciğerine zarar verebilir kullanışıyla.Ve kişisel fikrimide söyliyim şehir içinde kullanmak istiyorsan genellikle kesinlikle 2si arasından er6n ki bence n değil f:cat: (n'ciler kızmasın şahsi görüşüm)
KAZASIZ SÜRÜŞLER..
evet çogunlukla şehir içi kullanırım..grenaj olayı bana çok itici geliyor ne kadar azsa o kadar iyi benim için.keşke n de hiç grenaj olmasa ducati gibi direkt motoru gösterseler![]()
ikinci elden korkuyorum dedigin gibi sebeblerden.İnsanlarımız tuhaf sıfır motoru erken açılsın diye sürekli dip gaz kullananlar var.açıkcası sıfır alıp rodajı şehirler arası tamamlayıp çiçek gibi tertemiz binmek istiyorum.
o zaman şöyle bir durum çıkıyor ortaya yeni bir motor yağ eksiltiyor ve kawasaki firması buna önlem almıyorsa vay diyorum.12 bin lira verip motor alacağım yağ eksiltecek Honda'nın durumuna benzedi bu işale:
gözünü seveyim O zaman suzukinin duymadım yağ filan eksiltiğini,senin suzuki mesela yağ eksiltiyormu.
eskisi gibi olmasinda yeter. çok canımı sıkmaya başlamıştı o görüntüsü.
10 000 km civarında er6-f kullandım. Bahsedilen yağ eksiltme olayı motorun canına kast edercesine bastığınızda ve genelde Castrol yağ kullanıyorsanız oluyor. Bunu bana söylediklerinde ciddiye almamıştım ta ki Mobil kullanana kadar. Yağ eksiltme olayı olan ve fazla sıkıştıran arkadaşlar Mobil'in tam sentetiğini kullanırlarsa eksiltme olayının epey azaldığını fark ederler.
Nasıl 40 TL ye fullendi anlayamadım :silent:
17x3.75 = 63.75 TL eder... Yani sen ; zaten 10.6 Litre yakıt almıssın![]()