Mersin İl Temsilcisi
bende bi adet satılık full bakımlı az km de er6n mevcut almak isteyenler irtibata geçebilirler..
bir emare bıraksaydın da irtibat yoğunluğu yaşasaydın be hocam :bounce:
bende bi adet satılık full bakımlı az km de er6n mevcut almak isteyenler irtibata geçebilirler..
bir emare bıraksaydın da irtibat yoğunluğu yaşasaydın be hocam :bounce:
çekil tükkanın önünden arkadaşım. benden sonra al...
Hocam ben istanbul içi soruyorum zaten![]()
iyi ya, ben de türkiye geneli sordum zaten... :cherry:
hayırlısı hocam yaa, herkes kendi kısmetini yer :wiinkk:
Merhaba hayırlı olsun,
1.ben şahsen hızlanırken 5000 devir üzerine çıkınca vites büyütüp, yavaşlarkende 2000 altına inince küçültüyorum, yüksek devirde vites küçültürseniz arka teker kayar; sabit hızda giderken yokuş yukarı 4000 devir iyi oluyor.
2.motoru her zaman anahtarla kapatıyorum, düğmeyi hiç kullanmıyorum;
3. 3-4 günde 1 yani 200-250 km de lastik havalarını kontrol etmek önemli (ön 33 arka 35) Haftada 1 zincir gerginlik kontrolu ve yağlama yapıyorum. Ayrıca motor ve fren yağlarına da pencereden sık sık bakmalı.
Servis manualını internetten indirdim , adresi bu topiğin önceki sayfalarında var
Tamamdır.:cat::rendeer:
Sen fulyada medıa parkta çalışıyorsun sanırsam .:rendeer:Eğer orda çalışıyorsan ben hergün aşçıoğlu plazaya geliyorum istersen görüşürüz.:cat::rendeer:
bende yeni er6-f kullanıcısı olarak aranıza alırsanız sewinirim! ve bir kaç sorum var
er6-f'in dikizleri cok kısa ve arkamı tam göremiyorum uzatma ara dimiri ve koruma takozunu nerden bulabilirim? Z-moto demeyin ikisine 700tl fiyat cekti ist oturuyorum yardımlar için t.ederim
bende yeni er6-f kullanıcısı olarak aranıza alırsanız sewinirim! ve bir kaç sorum var
er6-f'in dikizleri cok kısa ve arkamı tam göremiyorum uzatma ara dimiri ve koruma takozunu nerden bulabilirim? Z-moto demeyin ikisine 700tl fiyat cekti ist oturuyorum yardımlar için t.ederim
aslında ben de aynı devir aralığını kullanıyorum. lastik havaları için servis manuelide önler 32psi arkalar 36psi yazıyor siz özellikle mi farklı yaptınız? Zincir gerginlik kontrolü için ne gibi bir referans alınmalı. elle kontrol yeterli mi? yağlama için özel bir yağ kullanıyormusunuz? son olarak vites geçişleri bende biraz kemikli gibi sizdeki durum nedir? cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
cvp'lar için t.ederim ( lanmagel ,mogli ) internetten bu yasıma kadar bisi almadım almakta korkutuyor beni canlı canlı ALMAK daha makul geliyor bana!!! ( MOGLİ ) ben 1.89 boyundayım ve kollarım uzun dikizden baktıgımda dirseklerimi görüyorum yolu göremiyorum oyüzden bi aparat yada aynayı kökten degiştiricem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 ----------
cvp'lar için t.ederim ( lanmagel ,mogli ) internetten bu yasıma kadar bisi almadım almakta korkutuyor beni canlı canlı ALMAK daha makul geliyor bana!!! ( MOGLİ ) ben 1.89 boyundayım ve kollarım uzun dikizden baktıgımda dirseklerimi görüyorum yolu göremiyorum oyüzden bi aparat yada aynayı kökten degiştiricem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------
SIZE="2"][/SIZE]cvp'lar için t.ederim ( lanmagel ,mogli ) internetten bu yasıma kadar bisi almadım almakta korkutuyor beni canlı canlı ALMAK daha makul geliyor bana!!! ( MOGLİ ) ben 1.89 boyundayım ve kollarım uzun dikizden baktıgımda dirseklerimi görüyorum yolu göremiyorum oyüzden bi aparat yada aynayı kökten degiştiricem[/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------
aha pc kafayı yedi![]()