Yahu bir kaç gün girmedik foruma çoşturmuşsunuz... 
Fazer la gelirsen almam ama Mondial'le belki. Mondial'den aşağısı kesmiyor bizi.
Ne öyle dandik dundik Japon malı Fazer mıymış neymiş. Safkan Çin olacak motor dediğin.
:queen:
Eğer ilk etapta kullanmalık bir şey düşünüyorsan hiç para verme fazladan git sanayiye bir ustadan 5-10 liraya teflon yaptır sonra onu motorunun rengine boyattır. Öteki türlü koruma takozuna da üzüleceksin düştüğünde çok da ucuz değil çünkü.
İyice alıştığını düşündükten sonra gider alırsın en üzerinde ER6 yazanlarından 
Gezilere sadece er6f ,er6n cilermi katılıyor biz katılamazmıyız.:silent:Güzel bir hafta sonu gezisi yapabiliriz.:rendeer:
Fazer la gelirsen almam ama Mondial'le belki. Mondial'den aşağısı kesmiyor bizi.
Merhaba Arkadaşlar,
Çok aramama rağmen bir türlü koruma takozu bulamadım. Bulduklarım ya çok pahalı ya da motoruma uygun değil. Nerden nasıl bulabilirim? Bu arada motorum 2008 ER-6N ABS. Hala alışma evresindeyim. Ne kadar dikkat etsem de İzmir trafiğinde bunlara kesin ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Ayna yükseltme aparatlarını ebay üzerinden aldım. kargo dahil 38 TL ye geldi. Düşünen olursa problemsiz alabileceğinizi söyleyebilirim. Ancak koruma takozları biraz daha pahalı olduğundan koybolma veya gümrüğe takılma endişem var. Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese güvenli sürüşler.
Eğer ilk etapta kullanmalık bir şey düşünüyorsan hiç para verme fazladan git sanayiye bir ustadan 5-10 liraya teflon yaptır sonra onu motorunun rengine boyattır. Öteki türlü koruma takozuna da üzüleceksin düştüğünde çok da ucuz değil çünkü.