Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar az önce mikrop levent ve ben perşembe günü sarayburnu sahilde buluşup çay demlemeye karar verdik perşembe saat 19 gibi çekirdeğinizi alın gelin topicde sürekli yazan ama bir türlü tanışamadığımız arkadaşlara özellikle duyrulur.numaram 05323032698 bulamassanız ararsınız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:02 PM ----------

evet mustafanının egsozu leo vince çok güzel patlıyor hakkaten.

evet arkadaşlar çaylar bizden, sınırsız çay var er-6 sahibi herkesi bekliyoruz korkut 250 sen fazer aldın ama sende gel :mrgreen:

Tamamdır perşembe günü görüşmek üzere.:cat:

düz yolda 230-235 gördüm hafif meyilli yokuş aşagı olunca daha cabuk geliyor egzost akrapovic en cok performans veren sanırım internetten araştırdıgım kadarıyla

Edirne gezimizden 1-2 resim eklemek istedim yol cok güzel tavsiye ederim gezi için cok güzel asfalt ve düzlükler.

650zx14.jpg

photo0185.jpg

Son düzenleme:
fotografı zzr1400 ün yanında çekince bizim motorun fiyakası kalmamış :) yinede yeşil fıstık güzel duruyor.Şu edirne otobanını hep söylüyorlar bende gidicem birgün sürat denemek için en uygun yer olsa gerek.

Geçen pazar Bursada baraja mangal yakmaya gittim.Gitmeden önce de motoru yıkatmıştım.Mangal yanarken bir iki foto çekeyim dedim.Eve gelip fotolara bakınca neden ER6 F aldığımı bi kez daha anladım :)

geçen hafta arkadaşımın f iyle deneme yaptım. 190 a kadar çıktım ama motor henüz 1500 km civarında olduğu için 9000 rpm nin üzerine çıkmadım, tahminim 210-220 civarı çıkacaktır uzun bi düzlükte.

bu arada muzzy egzoslar nasıl er-6 da

geçen hafta arkadaşımın f iyle deneme yaptım. 190 a kadar çıktım ama motor henüz 1500 km civarında olduğu için 9000 rpm nin üzerine çıkmadım, tahminim 210-220 civarı çıkacaktır uzun bi düzlükte.

bu arada muzzy egzoslar nasıl er-6 da
muzzy egsozlu bi tane bağdat caddesinde gördüm sesi çok hoşuma gitti açıkçası , bende düşünüyorum ondan almayı...

er6f için lazım ebaydan alışveriş işi biraz çetrefilli mecbur kalırsam ordan alıcam artık.İlk buraya bir sorayım dedim belki elinde olan vardır diye sağol ergin.Bu arada adaşız benimde ismim ergin:)

benim ismim erginbay hepsi bir arada :) ama adaş sayılır oda :)

er6n için deseydin hemen yaptırırdım sana da bi tane ayna aparatı :)
ikikişiye yaptık çok da iyi oldu,
ben kendime ebay den getirmiştim, hiç bi sorunla karşılaşmadım, nedeni ise hem gerçekten ucuz bir parça olması paketinin küçük olması o yüzden hiç gümrük mümrük uğraşmadan direk eve gelmesi, tavsiye ederim.

er6 için ne kadar eksoz var ise bu linkten hepsinin nası etki ettiğini tork ve beygiri nasıl değiştirdiğini bulabilirsiniz...

http://www.er6turkiye.org/index.php...5:egzoz-rehberi&catid=3:teknikmakale&Itemid=9

youtube da çoğu eksozun sesini de dinleyebilirsiniz.

benim favorim Arata system ve two brothers. görünüş ve ses açısından bu ikisi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar er 6 f için depo üstü çanta arıyorum.Aranızda Depo üstü çanta kullanan varmı hangisi daha çok yakışır. nereden nasıl temin edebilirim. fikirlerinizi bekliyorum.

depoüstü çantam yok ama geçenlerde yaptığım gezide normal bir sırt çantasını, sırta takar gibi gidona geçirdim ve uçlarını çantanın üstünden bağladım. Bİraz türk işi oldu ama çok işe yarıyo gerçekten :)

depoüstü çantam yok ama geçenlerde yaptığım gezide normal bir sırt çantasını, sırta takar gibi gidona geçirdim ve uçlarını çantanın üstünden bağladım. Bİraz türk işi oldu ama çok işe yarıyo gerçekten :)

birde çantanın diplerine mıknatıs diktirdin mi, olay tamamdır :)

depo üstü çanta tamamen senin zevkine ve kullanım amacına göre değişebilir, bütün mağzalarda yeteri kadar çeşit var, hepsini tek tek deneyim alabilirsin :)

Ankara ve istanbul da olanlar için bu ve buna benzer malzemeler için alternstif çok,deneyip alma şansım yok. netten fotolarına bakıp almam gerekecek,ancak ben er6 f ime yakışsın istiyorum.Samsun da benim motordan başka er6 kullanan yok yardımlarınızı bekliyorum.

Ankara ve istanbul da olanlar için bu ve buna benzer malzemeler için alternstif çok,deneyip alma şansım yok. netten fotolarına bakıp almam gerekecek,ancak ben er6 f ime yakışsın istiyorum.Samsun da benim motordan başka er6 kullanan yok yardımlarınızı bekliyorum.
kardeş bende givi nin depo üstü çantası var , çok sağlam ve kaliteli hiç oynamıyo yerinden (çukurlar hariç tabii :)) . biraz tuzlu gelebilir ama zamanında 55 euro ya almıştım fuardan... içine cüzdan telefon anahtarlık ruhsat ve ufak tefek bi çok şey koyabilirsin...

aşağıdaki siteden çantayı az önce alışverişini bitirdim.elime geçince motorla beraber fotosunu koyarım. cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum..

http://www.motorturkiye.com/index.php?sec=2&n=8&ilk=2

fotodaki ürünler stoklarında bulunan ürünler imiş. benim aldığım ürünün stoğu bitti sanırımç fotosunu kaldırmışlar.

eğer elime geçerse fotosunu koyarım.:silent:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ametrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar az önce mikrop levent ve ben perşembe günü sarayburnu sahilde buluşup çay demlemeye karar verdik perşembe saat 19 gibi çekirdeğinizi alın gelin topicde sürekli yazan ama bir türlü tanışamadığımız arkadaşlara özellikle duyrulur.numaram 05323032698 bulamassanız ararsınız.

Buluşma diye söylenen er-6 sahibi arkadaşlar neredesiniz?
Yarın buluşuyoruz, gelin tanışalım.

Buluşma diye söylenen er-6 sahibi arkadaşlar neredesiniz?
Yarın buluşuyoruz, gelin tanışalım.

yarın mı bugun değilmi 2 temmuz perşembe demiştik :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 PM ----------

arkadaşlar teknik birtrakım sorunlardan dolayı sarayburnu buluşması iptal oldu bu akşam 19 da yapmayı planladığımız sahilde çay demleme operasyonun gerçekleştiremiyoruz umarım haftaya yapabiliriz kusra bakmayın :(

yarın mı bugun değilmi 2 temmuz perşembe demiştik :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 PM ----------

arkadaşlar teknik birtrakım sorunlardan dolayı sarayburnu buluşması iptal oldu bu akşam 19 da yapmayı planladığımız sahilde çay demleme operasyonun gerçekleştiremiyoruz umarım haftaya yapabiliriz kusra bakmayın :(

O zaman cumartesi Şile yapalım :bounce:

http://www.er6turkiye.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=107

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar özür dilerim ben günleri bile şaşırdım gece gündüz çalışıyorum bu aralar. Fulya real'in açışını duymuşsunuzdur o mağazada çalışıyorum bende ve çok yoğun bir tempo ile gidiyoruz.
İnşallah bunu telafi edicek güzel bir organizazyon yaparız.
Bu arada hemen belirteyim iptal olayı benden kaynaklı değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar