Merhaba Arkadaşlar Bursada bulunan var mı aranızda tanışalım bi çay içelim muhabbet edelim.
Salı günü akşam caddebostanda sahilde migrosun arkasında buluşalım yada daha uygun bir gün yer bana uyar.Ayarlayın bir buluşma herkez tanışsın ,tanışalım birbirimizle.:rendeer:
Merhaba Arkadaşlar Bursada bulunan var mı aranızda tanışalım bi çay içelim muhabbet edelim.
1000 bakımdan sonra edirneye gittim dün yollar bomboş asfalt cok güzel 235 civarı gördüm 220 den sonra hararet çizgisinin üstüne geldi ibre motoru cok güzel cok güzel max speed ulaşıyor motoru tam test etmiş oldum cok begendim 1600km de şu anda motorum egzost koyan varmı ?
hep merak etmişimdir acaba N lerdeki dijital göstergeler 220 den sonra gösteriyor mu diye bende daha 200 ü geçemedim ama acaba yokuş aşağı felan gazlasak gösterge nereye kadar gider.
Samet merak etme gittiği yere kadar gösteriyor ben 215 km yaptım en son lewent le birlikte yuvacık'a giderken, o da yanımdan usul usul uzadı 230km de o görmüş. Onun motoru yağ yaktığıiçin hızlı gitmesini normal karşıladık.:mrgreen:
Bu arada pazar günü çağrını gördüm ama yoğunluktan geriye bile dönemedim kusura bakma, anlaşılan kadroyu kurup gezmişsiniz:salut:
Ergin sen hala veremedin mi motoru ne uzun sürdü bu süreç
pazar günü klasik ortaköy gezisi yaptık gene sana ayaklık için vidayıda getrimiştim ama buluşamadık levent haletti filan dedi ama hala lazımsa kargoya felan verebilirm.
samet aranızdan biri egzozu değiştirmişti galiba . tophanede karşılaştığımızda yırttı ortalığı. markası neydi o egzozun
Motosiklet gitmesine gidiyor hatta dahada istiyor fakat o süratlere çıkarken göz ucuyla devir saatinide kontrol etmenizi öneririm.Sonra ibrede dibi görücem diye Allah korusun piston sekmanı almayın kucağınıza.şakası bir yana ibre dibini görüyor fakat ben bu süratlere sık sık çıkmayın ve uzun süre o hızlarda kalıp motosikleti çok sıkıştırmayın derim.
Not:Elinde Ayna yükseltme aparatı bulunan yada ekonomik fiyata alabileceğim bir yer tavsiye edebilecek biri varmı?
er6f için mi ? er6n içinse bulabilirim de, hatta suat a yaptırdık yeni memnun kaldı,
ama er6f için yok, onun için ebay den almanı tavsiye ederim...