bugün motorum hakkında yeni bişey öğrendim.laser iridyum buji standartmış ve z-moto harici kızıltoprakta kimsede yokmuş.çiftide 60 liraymış![]()
buldum bn onlardan zeytinburnunda
bugün motorum hakkında yeni bişey öğrendim.laser iridyum buji standartmış ve z-moto harici kızıltoprakta kimsede yokmuş.çiftide 60 liraymış![]()
buldum bn onlardan zeytinburnunda![]()
Selam arkadaşlar..aranıza yeni katılan kafası karışık bi motorcuyum
tam 2senelik runner vxr 200 kullanıcısıyım.
Race motorlardan birine (r6 , 600rr vs şartlar o zaman ne belirlerse) geçmek istiyorum.
Ama hiç vites bilgim yok.Bi geçiş motoru(lafın gelişi) gerektiğini düşünüyorum.
Çevremdekiler honda 250cbf önerirlerken görüntüsü kesinlikle beni cazip etmedi..kawasakinin çıkardığı 250r süper bi makine..ama maalesef çok pahalı ve 2nci eli yok..hyosung,kanuni 250lerede antipatim olduğundan kendime bu geçiş motoru olarak kullanılabilen 250 serisinden bi motor bulamadım..
madem öyle..600lük sport ve naked modelleri araştırmaya karar verdim..
ve ER6F beni gerçekten cezbetti..
ŞİMDİ ASIL SORUYA GELELİM....
KARŞINIZDA HİÇBİR VİTESLİ MOTOR TECRÜBESİ OLMAYAN AMA 2 SENEDE ŞEHİRİÇİ 20000KM YAPMIŞ Bİ ADAM VAR.
BU ADAM BU MAKİNAYLA HEM VİTES ÖĞRENEBİLİR HEMDE VİRAJ , FRENAJ VS KONULARIDA RAHAT BİR ŞEKİLDE HALLEDEBİLİRMİ?
VE SONUCINDA Bİ 600LÜK RACE ALDIĞINDA SÜRÜŞ RAHATLIĞINA , TECRÜBESİNE VE GÜVENLİĞİNE ER6F LE ERİŞEBİLİRMİ??
SAYGILAR...
selamlar...
lambasını değiştiren hiç oldumu...kolay mıdır zormudur bilen varmıdır...
ve ne alınmasını tavsiye edersiniz...kısa farım patladı da![]()
resimler hoş ama sanki göstergenin yeri iyi olmamıs eski yeri gayet uygun sanırsam
yaa bide benim akü sizlere ömür , söktüm ama üzerinde dogru düzgün bir yazı yok acaba bilen warmıdır degerleri ne olmalı (12 v ,? amper v.s v.s )ona göre araştırıcamda ?
Yabancıya gitmedi . Gözüm gibi bakarım ben ona :rendeer: site bilem yapmaya başladım er6 için .Evet arkadaslar 1 yıllık er6 sevdan bu gun sona erdi.
artik Turuncu er6 im baskasına ait. Bakalım yaz bitmeden ne nasip olucak bana...
Cok sevdigim motorum nasilda veriverdim seni ellere =(
bune yahu...
bu ybr den sonra er6 alma olayı arkadaşca devam ediyor...
silenta yoksa sen eski ybr yi sagittarius a mı satmıştın
hayırlı olsun güle güle kullan...
yannız bi sorun var...
motorun ruhsat ve anahtar bende onu ne yapcaz ::blusssh: