Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Adamın biri iyi bir iş çıkartmış, siz ne dersiniz?
img5248lr3.jpg

img5252ad1.jpg

img5253aq3.jpg

img5254yg6.jpg

img5276lv4.jpg

img5271sl9.jpg

dsc00215wn3.jpg

dsc00213sx2.jpg

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar..aranıza yeni katılan kafası karışık bi motorcuyum:)

tam 2senelik runner vxr 200 kullanıcısıyım.

Race motorlardan birine (r6 , 600rr vs şartlar o zaman ne belirlerse) geçmek istiyorum.

Ama hiç vites bilgim yok.Bi geçiş motoru(lafın gelişi) gerektiğini düşünüyorum.

Çevremdekiler honda 250cbf önerirlerken görüntüsü kesinlikle beni cazip etmedi..kawasakinin çıkardığı 250r süper bi makine..ama maalesef çok pahalı ve 2nci eli yok..hyosung,kanuni 250lerede antipatim olduğundan kendime bu geçiş motoru olarak kullanılabilen 250 serisinden bi motor bulamadım..

madem öyle..600lük sport ve naked modelleri araştırmaya karar verdim..
ve ER6F beni gerçekten cezbetti..

ŞİMDİ ASIL SORUYA GELELİM....

KARŞINIZDA HİÇBİR VİTESLİ MOTOR TECRÜBESİ OLMAYAN AMA 2 SENEDE ŞEHİRİÇİ 20000KM YAPMIŞ Bİ ADAM VAR.

BU ADAM BU MAKİNAYLA HEM VİTES ÖĞRENEBİLİR HEMDE VİRAJ , FRENAJ VS KONULARIDA RAHAT BİR ŞEKİLDE HALLEDEBİLİRMİ?

VE SONUCINDA Bİ 600LÜK RACE ALDIĞINDA SÜRÜŞ RAHATLIĞINA , TECRÜBESİNE VE GÜVENLİĞİNE ER6F LE ERİŞEBİLİRMİ??

SAYGILAR...

Bence er6 piyasanın en mantıklı motosikletlerinden biri cunku 10.000(ortalama) gibi bi rakama 2006 modelini alabiliyosun be bu paraya alabilecegin hic bir makinanin sunamayacagi seyleri sunuyo sana performans ekonomi şekil vs + ufak makinadan sonra race vs tarzı makinaya gecmeden kesinlikle dogru tercih olacagini dusunuyorum 2 sebepten dolari 1. ekonomik ( 10.000 fiyata yaşı duzgun race almak imkansız ) 2. makina kesinlikle hata kabul ediyo virajda fazla gaz denge kaybı vs hemen duzeltebiliyosun. + selesi kısa oldugu icin sehir ici sıkısık trafikte yaptigin hataları ayagını rahatca yere koyarak kurtarabiliyosun.

özetle
hem gidiyo hem az yakıyo
hem ucuz hem karizma
hem uzun yol hem sehir içi
hem 2. kişi hem 1 kişi

her türlü kullanıma geliyo.

1 senedir er6 kullanıyorum ve kesinlikle cok memnunum sadece artik er6 mı satıp race e gecmenin sırası geldigini dusunuyorum.
Kısmet olursa oda olucak olmazsa er6 ilede mutluyum =)

Kesinlikle Scorp'un söylediklerine katılıyorum.
Değil 20000km'lik sürüş tecrübesi, 1000km bile tecrübem yokken ilk motorum ER6-f ve memnunum yaptığım seçimden.
Yalnız ciddi sayılabilecek bir güvenli sürüş eğitimine katıldım. Son saatleri de kendi motorumla yapıldı.

resimler hoş ama sanki göstergenin yeri iyi olmamıs eski yeri gayet uygun sanırsam :)

yaa bide benim akü sizlere ömür , söktüm ama üzerinde dogru düzgün bir yazı yok acaba bilen warmıdır degerleri ne olmalı (12 v ,? amper v.s v.s )ona göre araştırıcamda ?

Son düzenleme:
ön far çok güzel olmuş, bu herhangi bir far mı yoksa kendimi yapmış çözemedim...
ama bencede göstergenin yeri yanlış...chopper değil ki bu geriden geriden kullanabilesin...büyük ihtimal göstergeye bakmak için yoldan gözünü çok fazla çekmen gerekir...şöyle diyim ben oraya gps koymuştum bir keresinde...inanılmaz rahatsız edici, gözlerle bakamıyosun kafayı eğmek zorunda kalıyosun...
ama far çok şık...

hah evet mt03 bende nerden tanıyom iyom
aynısını takmış adam..bide göstergeleri taksa idi tam olurdu :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bir modifiye daha var ama bu adamın yaptığı (denyoluk) hiç hoş olmadı o kadar rahat bir oturuş pozizyonunu bozmak için bu kadar emek harcamaya değer mi?
01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

arkadaşlar elimizde er6f için sol grenaj mevcut,düşmeden dolayı cizikler mevcut hiç bir catlak patlak yok sticker sağlam sadece boyanacak o kadar isteyen benmle irtibata gecebilr

selamlar...
lambasını değiştiren hiç oldumu...kolay mıdır zormudur bilen varmıdır...
ve ne alınmasını tavsiye edersiniz...kısa farım patladı da :)

selamlar...
lambasını değiştiren hiç oldumu...kolay mıdır zormudur bilen varmıdır...
ve ne alınmasını tavsiye edersiniz...kısa farım patladı da :)

ben bi ara niyetlendm üşendiğimden vazgectm ama olmıcak bişey değil sadece sökmek gereken somun cok onlarda dışarıdan rahat görünüyor

Evet arkadaslar 1 yıllık er6 sevdan bu gun sona erdi.
artik Turuncu er6 im baskasına ait. Bakalım yaz bitmeden ne nasip olucak bana...

Cok sevdigim motorum nasilda veriverdim seni ellere =(

resimler hoş ama sanki göstergenin yeri iyi olmamıs eski yeri gayet uygun sanırsam :)

yaa bide benim akü sizlere ömür , söktüm ama üzerinde dogru düzgün bir yazı yok acaba bilen warmıdır degerleri ne olmalı (12 v ,? amper v.s v.s )ona göre araştırıcamda ?

Tamir/bakım kitabında akünün 12V 10Ah olduğu yazıyor.

Evet arkadaslar 1 yıllık er6 sevdan bu gun sona erdi.
artik Turuncu er6 im baskasına ait. Bakalım yaz bitmeden ne nasip olucak bana...

Cok sevdigim motorum nasilda veriverdim seni ellere =(
Yabancıya gitmedi . Gözüm gibi bakarım ben ona :rendeer: site bilem yapmaya başladım er6 için .

bune yahu...
bu ybr den sonra er6 alma olayı arkadaşca devam ediyor...
silenta yoksa sen eski ybr yi sagittarius a mı satmıştın :)
hayırlı olsun güle güle kullan...
yannız bi sorun var...
motorun ruhsat ve anahtar bende onu ne yapcaz ::blusssh:

sagittarius insallah gozun gibi bakarsın manifoltu bile parlatırdım ben zamanında ahhh bak burayada koymustum parlak manifolt u =)
5.jpg

Kirlenmis halinide koyiyim bak raslarım bi yerde boyle gormiyim manifoltu =)
4.jpg

Hayirli olsun...

bune yahu...
bu ybr den sonra er6 alma olayı arkadaşca devam ediyor...
silenta yoksa sen eski ybr yi sagittarius a mı satmıştın :)
hayırlı olsun güle güle kullan...
yannız bi sorun var...
motorun ruhsat ve anahtar bende onu ne yapcaz ::blusssh:

ıslatıcaz.:queen:

Valla güzel bakmışsın motora. Tebrik ve teşekkürler. Gelince ıslatırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar