9-10 arası oynamasına kimsenin diyeceği olmaz da adam gibi az km'de temiz görünümlü bir motorun 11-12 gibi fiyatlarla satışa konulması garip. Gerçi internet fiyatlarının şişirme olmasının da etkisi vardır tabi:cat:
Ayrıca kimi görsem noter satışını üzerine aldıktan sonra yine aynen yasaymış gibi bir dünya para da lastiklere bayılıyor değiştirmesi mecbur olduğundan...
bu sadece er6 da geçerli değil bütün motorlarda aynı politika aynen devam

aldıktan sonra birde yasa gibi bakım da yapılıyo

güvenemediğin için bakım yaptırmak istiyosun, ben şimdi motorumun bakımını yaptıralı 1000 km falan oldu, bu motoru satsam alacak olan kişi eminim bütün bakımını yaptıracak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 PM ----------
selam beyler
bugün 15 bin bakımı için gulf marka 10w 40 yağ ve hiflo yağ filtresi aldım. Aslında 15w-50 motul alacaktım ama satıcı arkadaş çok gereksiz olduğunu 10w 40'la moturn daha rahat çalışacağına bi şekilde beni ikna etti. Ben de gaza gelip aldım. Aldım ama eve gelince içiime kurt düştü. sizce değiştirip önceden karar verdiğim gibi 15w 50'lik mi alayım. Bir de gulf marka yağ nasıldır marka olarak, önceden duymuştum ama hakkında pek birşey bilmiyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 AM ----------
satıyosun demek motoru Ergin, hayırlı olsun. demek aramızda göremeyeceğiz seni. Satınca ne düşünüyosun?
abi benim motor 1 yıldır ilanı durur aran soran olmaz ama yaz dönemidir nedir 1 potansiyel var bakalım, satarsam motor almayı kışa bırakıyorum, bu motora binmeyecğim demek olmuyor, çünkü arkadaş yurtdışına çıktı motoru bıraktı bize onu kullanacağız, oda r1100gs, tek tehlikesi şimdi onu kullandıktan sonra motor alamıyacaaazzz...

belli olmaz bakarsın yeni kasa er6f alırım otururum aşaa
zate istanbulda ilk defa gördüm er6n canlı canlı, çok güzel duruyodu gerçekten de

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 PM ----------
Merhaba Arkadaşlar,
Çok yakında bende bir er6f alacağım.Fakat almadan önce sizlerin tectübelerinden faydalanmak isterim.Bunun için birkaç soru hazırladım cevaplarsanız sevinirim.
1-) Er6F ile uzun yol yapan var mı + ne - ne ?
2-) Yedek parça sıkıntısı çekiyormusunuz.
3-) 2 silindirli olması çok fazla vibrasyona sebep oluyoru mu ?
4-) Yüksek hızlarda göstergelerin olduğu yerden ses geliyor mu çözümü var mı ?
5-) CBF 600 ile karşılaştırıldığında eksileri ve artıları nelerdır.
6-) Başlangıç motoru olarak kullanılabilinir mi ?
Cevap yazacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
bu yazdığın soruların üstüne enginerin verdiği cevaplara artı olarak,
ben daha geçen hafta tam 1260 km yol yaptım, hiç rahatsızlık duymadım ve sadece benzin alırken durdum, kısaca tepesinden inmedim hiç

cbf 600 ile karşılaştırınca, hızlanma, tork, güç, yakıt ekonomisi, hepsinde er6 derim, buna frenleme de dahil.
bi yerde bi test vardı onu bulabilirsem buraya yapıştırırım, o zaman daha iyi anlarsın.