Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bana mail adresini ver atayım motorun resmini

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 ----------

motorum 2006 modl sarı renk ırıdyum buji bmc hava fılıtresı gold fıren balataları yagı daha 700km oldu lastıkler %80ıyı durumda zincir 1000km oldu tertemiz let stoplar let arka fren ben motoru satmak ıstemıyomda aile sıkıstırıyo ondan sıteye vermedım bı ara verdım kaldırdım.

Arkadaşlar merhaba,
Şu an cbf 150 kullanıyorum , kısmet olursa yaza buyutmek niyetindeyim , zezon bittiği için daha hesaplı olabilir mantığı ile şimdiden araştırmaya başladım uygun bir şey bulursam almayı planlıyorum.

Sahibinden.de şöle bi ilan gördüm , bilen tanıyan varmı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-er-6-n-bayandan-er-6-n-37568954/detay

ikinci olarak bu markadaki parça ve servis sıkıntısı ne boyutlarda , forumlarda ürkünç şeyler okudum kafam karıştı. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tşk..

Arkadaşlar merhaba,
Şu an cbf 150 kullanıyorum , kısmet olursa yaza buyutmek niyetindeyim , zezon bittiği için daha hesaplı olabilir mantığı ile şimdiden araştırmaya başladım uygun bir şey bulursam almayı planlıyorum.

Sahibinden.de şöle bi ilan gördüm , bilen tanıyan varmı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-er-6-n-bayandan-er-6-n-37568954/detay

ikinci olarak bu markadaki parça ve servis sıkıntısı ne boyutlarda , forumlarda ürkünç şeyler okudum kafam karıştı. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tşk..

ilanı inceledim, resimlerdeki seleler aynı değil, eğer ilk resimdeki motorun kendisi ise selesi güzelmiş, bayan bir arkadaşımız satıyormuş okuduğum kadarı ile, öyle standart bakımlar için servislik bir durumu yok motorun, bakımını kendinde kolay yapabilirsin, yedek parça için ise bişey diyemiyeceğim hiç ihtiyacım olmamıştı er6-f i kullanırken :)

ilanı inceledim, resimlerdeki seleler aynı değil, eğer ilk resimdeki motorun kendisi ise selesi güzelmiş, bayan bir arkadaşımız satıyormuş okuduğum kadarı ile, öyle standart bakımlar için servislik bir durumu yok motorun, bakımını kendinde kolay yapabilirsin, yedek parça için ise bişey diyemiyeceğim hiç ihtiyacım olmamıştı er6-f i kullanırken :)

zaten o foto fransadan bi foto plakadaya bakarsanız. hatta ben o seleleri araştırırken görmüştüm bu fotoyu başka bi yerde...

zaten o foto fransadan bi foto plakadaya bakarsanız. hatta ben o seleleri araştırırken görmüştüm bu fotoyu başka bi yerde...

Motora bu akşam baktım , ilk resim başka bir motora ait bu arada.
Motor 1 ay kadar önce sağa yatmış , sağ grenajda hafif bir çizik var , sağ ve sol ayaklıklar kırık , yan ayatarken sağ fren manet'inin bir ucu kopmuş :) ön farın üst tarafında çatlak var. bunlar - leri
Lastikler yeni değişmiş , motor açılmamış, bakımları yeni yapılmış , şu an cbf 150 kullanıyorum. Başka motora ne bindim nede kullandım. Satan arkadaş atla bi tur atalım dedi , 1-2-3 yaptı oheaaa oldum. Cidden hızlı makina , sölediğine göre fazla basmamış :queen:

Rakam 7.250 TL'ye indi ne dersiniz arkadaşlar alınırmı?
Bahsettiğim sıkıntıların resmini çektim ancak nasıl eklicem bilmiyorum.

Arkadaşım kımse ıyı malı ucuz fiyata vermez.bu motoru aldın sagına soluna masraf yaptın 7tl olur kac tl? Satmaya kalkacan bu motor sağa yatmış yok boyalı kım alacak bunları düşün ona göre karar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 ----------

arkadaslar motorunda arka canta takma aparatları olan varmı?bana yakından resimler lazım kendim yaptıracam bu işlerle ılgilenenler var.

er6f 2006 model 10000......... fazer 2006 10000 ........görsellik km olrak aşagi yukarı aynı siz olsaniz hangisini alırdınız. marka tarafı tutmadan yorum yapamanızı rica ediyorym

er-6f için 10 bin biraz fazla değil mi? piyasası 9000-9500 civarı sanırım..

fazer ın görüntüsü harika ama içindeki r6 mooru ile bayağı hırçın bir makine olduğu anlaşılıyor pek hataya yer yok gibi..
er-6f nin motoru 2 silindirli daha sakin ve torklu, versys modeli aynı motor...
ikisi de şehir motoru..er-6f nın malzeme kalitesi biraz daha kötü sanırım..

çakalaz hayırlı olsun konuyu gördüm ..çok güzel motor allah güle güle kullanmak nasip etsin...bu sene üç motor birden değiştirdin sıradakini bekliyorum :))

cbf 500 ile er-6f arasında gidip geliyorum ben de fiyatları hemen hemen aynı..kawa 650 cc enjeksiyonlu ve yeni teknoloji motoru ile daha üstün ama hondanında sorunsuzluğu ve servis ağı ön plana çıkıyor..kararsız kaldım..

cbf 500 ile er-6f arasında gidip geliyorum ben de fiyatları hemen hemen aynı..kawa 650 cc enjeksiyonlu ve yeni teknoloji motoru ile daha üstün ama hondanında sorunsuzluğu ve servis ağı ön plana çıkıyor..kararsız kaldım..

selamlar cbf500 2007 de üretimi durdu er6f halen devam ediyo...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar