Ersan Kocaman'ın sorunsuz dediği motorun mazisini yerim.50.000 km'de motor alıp 2500 tl ağır bakım parası vereceğime gider o motoru alırım.Aldığım hiç bir motorda eş dost tavsiyesi dinlemedim hiçte pişman olmadım.Çevresini fazla dinleyenler genelde gönüllerinin istemedikleri motorlarla mutsuz mutsuz geziyor çok şahit oldum.Ayrıca o mazili motoru arkadaşım Bursa'ya sattı 2 ay sonra gitti geri satın aldı.Kozmetik fetişi olmaya devam.Önemli olan motor kısmıdır motorun sesi hala açık değil.
birde şöyle bir kanı var piyasada,oooo motor boyalı abi..
tamam boyalıda neden boyanmış,yana düşen her motor genellikle depodan hasar alır.Kimi orjinalliği bozulmasın diye sıkılmış cola kutusu edasıyla gezer kimiside gider adam gibi yaptırıp biner.şuna inanırım boya seni yolda bırakmaz.
bakımları yapılmamış,motoru defalarca açılıp içine muadil başka çinçançon parçası takılmış,az daha hızlı olsun diye ön arka dişli sayısıyla oynanmış motordan uzak durmak lazım esasen.bursada konu olan motorla hiç bir alakam yoktur yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür.
misal şuan 2 sene kullanıp 33000 km yaptığım cbf 150'i mi geri almak istiyorum.ben sattıktan sonra 2 defa kafadan duvara girdi.her iki kazada da tüm parçalar orjinal olarak gkn motors ta toplandı.mekanik aksama hala anahtar değmedi.en azından bildiğim motor diyorum ve geri almaya çalışıyorum.