Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

er-5 leri 130 lastikle mi kullanıyorsunuz? Daha kalın lastiğe göre, avantajı veya dezavantajı var mı?

er-5 leri 130 lastikle mi kullanıyorsunuz? Daha kalın lastiğe göre, avantajı veya dezavantajı var mı?

arjantinli nickli arkadaşımız 150'lik takmıştı ve memnundu

benim de niyetim var fakat lastikler daha 2000 km yaptı yapmadı...eskiyince değişebilirim.

tahminim frenlemede iyi yönde etkisi olur,yakıt artar,görünüş güzel olur ve motoru yorar

Kısmetse er 5 almayı düşünüyorum. İlk iş fren balatalarını adam akıllı bişeyle değiştirmek, durmaz diye diye gözümü korkuttular. ikincisine karar veremiyorum ama.
Ya komple boyatıcam ya da lastik alıcam.
2. öncelik lastik gibi ama hele bi alalım da motoru bakarız olacak gibi mi... Olmazsa burdan sorarım size hangi lastik diye :)

Kısmetse er 5 almayı düşünüyorum. İlk iş fren balatalarını adam akıllı bişeyle değiştirmek, durmaz diye diye gözümü korkuttular. ikincisine karar veremiyorum ama.
2. öncelik lastik gibi ama hele bi alalım da motoru bakarız olacak gibi mi... Olmazsa burdan sorarım size hangi lastik diye :)
ebc marka balata alırsanız frenajda sorun yaşamazsınız

michelin pilot activ kullanın yumuşak hamurlu bir lastiktir çok güzel yol tutuyor

Merhaba arkadaşlar yıllarca kullandığım ybr mi sattım. Amacım uzun yıllardır ertelediğim büyük motor arzumu gerçekleştirmek. Baktım önceliklerin sırası benim motoruma gelmiyor bende kısıtlı bütçe ile de olsa er 5 te karar kıldım. Fikirlerinizi, tavsiyelerinizi benim ile paylaşırsanız sevinirim. Topcase demiri sorun mudur?

Merhaba arkadaşlar yıllarca kullandığım ybr mi sattım. Amacım uzun yıllardır ertelediğim büyük motor arzumu gerçekleştirmek. Baktım önceliklerin sırası benim motoruma gelmiyor bende kısıtlı bütçe ile de olsa er 5 te karar kıldım. Fikirlerinizi, tavsiyelerinizi benim ile paylaşırsanız sevinirim. Topcase demiri sorun mudur?

benim motordaki demirciye yaptırıldı...orjinallerine çok para istiyorlar.

Evet galiba daha iyi bir çözüm yok gibi duruyor. Yada ikinci el bulmalı. Er-5'lerde debriyaj çok sıkıntı yaratır mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

benim motordaki demirciye yaptırıldı...orjinallerine çok para istiyorlar.

Evet galiba daha iyi bir çözüm yok gibi duruyor. Yada ikinci el bulmalı. Er-5'lerde debriyaj çok sıkıntı yaratır mı?

Paylaş

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Paylaş

benim motor 32000 km'de henüz orjinal baskı balatası duruyor üzerinde uzun sürede sıkıntı çıkaracak gibi durmuyor...komple set'de 110 tl civarı

ee bu kadarmı kış gelince kimse motora binmiyor galiba .benim motorun ön süspansiyonlarda bir titreşim ver ard arda tekrerlayıp duruyor sonra gene titriyor balanstan mı dır amartisördenmidir .ama saat gibi ha 5titre dur 5titre dur çözemedim bilgisi öngörüsü olan varsa şimdi den teşekkürler.yolunuz açık olsun farınızda...

ee bu kadarmı kış gelince kimse motora binmiyor galiba .benim motorun ön süspansiyonlarda bir titreşim ver ard arda tekrerlayıp duruyor sonra gene titriyor balanstan mı dır amartisördenmidir .ama saat gibi ha 5titre dur 5titre dur çözemedim bilgisi öngörüsü olan varsa şimdi den teşekkürler.yolunuz açık olsun farınızda...

balanstan olsa sürekli yapması gerekmezmi?

merhaba arkadaşlar bi motosiklet almak istiyorum yeterince 125 tecrübem var, bütçe max 6000 tl er5 alsam pişman olur muyum ya da başka öneriniz var mı ?

çelikdemir kardeşim.
bence almazsan pişman olursun ama genede sen bilirsin her er 5 sahibi çok mutlu olmayabilir ama mutludur ve de pişman değildir kanaatimce.

Arkadaşlar Yeniden aranıza dönmek istiyorum. 2011 mayıs ayında sattığım er-5 imin tadı damağımda kaldı. Yeniden er-5 almak istiyorum şuan araştırma aşamasındayım. Kısmet olursa bir ay içinde tekrardan almak istiyorum. Ayrıca çok temiz bir alet istiyorum. İnş bulabilirim bakalım. Tavsiye edebileceğiniz motorlar varsa sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar