bende iki gündür 2005 model ER 5 sahibiyim hiç aklımda yoktu er 5 iyiki almışım
hayırlı olsun güle güle kullanın.bir kaç resmini paylaşında gözümüz gönlümüz açılsın
bende iki gündür 2005 model ER 5 sahibiyim hiç aklımda yoktu er 5 iyiki almışım
er-5 leri 130 lastikle mi kullanıyorsunuz? Daha kalın lastiğe göre, avantajı veya dezavantajı var mı?
ebc marka balata alırsanız frenajda sorun yaşamazsınızKısmetse er 5 almayı düşünüyorum. İlk iş fren balatalarını adam akıllı bişeyle değiştirmek, durmaz diye diye gözümü korkuttular. ikincisine karar veremiyorum ama.
Ya komple boyatıcam ya da lastik alıcam.
2. öncelik lastik gibi ama hele bi alalım da motoru bakarız olacak gibi mi... Olmazsa burdan sorarım size hangi lastik diye![]()
Kısmetse er 5 almayı düşünüyorum. İlk iş fren balatalarını adam akıllı bişeyle değiştirmek, durmaz diye diye gözümü korkuttular. ikincisine karar veremiyorum ama.
Ya komple boyatıcam ya da lastik alıcam.
2. öncelik lastik gibi ama hele bi alalım da motoru bakarız olacak gibi mi... Olmazsa burdan sorarım size hangi lastik diye![]()
Merhaba arkadaşlar yıllarca kullandığım ybr mi sattım. Amacım uzun yıllardır ertelediğim büyük motor arzumu gerçekleştirmek. Baktım önceliklerin sırası benim motoruma gelmiyor bende kısıtlı bütçe ile de olsa er 5 te karar kıldım. Fikirlerinizi, tavsiyelerinizi benim ile paylaşırsanız sevinirim. Topcase demiri sorun mudur?
benim motordaki demirciye yaptırıldı...orjinallerine çok para istiyorlar.
Evet galiba daha iyi bir çözüm yok gibi duruyor. Yada ikinci el bulmalı. Er-5'lerde debriyaj çok sıkıntı yaratır mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Evet galiba daha iyi bir çözüm yok gibi duruyor. Yada ikinci el bulmalı. Er-5'lerde debriyaj çok sıkıntı yaratır mı?
Paylaş
ee bu kadarmı kış gelince kimse motora binmiyor galiba .benim motorun ön süspansiyonlarda bir titreşim ver ard arda tekrerlayıp duruyor sonra gene titriyor balanstan mı dır amartisördenmidir .ama saat gibi ha 5titre dur 5titre dur çözemedim bilgisi öngörüsü olan varsa şimdi den teşekkürler.yolunuz açık olsun farınızda...